BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU

TARSUS HALKININ SEÇER’E DESTEĞİ DE GÜVENİ DE TAM SEÇER: “TARSUS’A ÖZEL BİR VİZYON ORTAYA KOYACAĞIZ. TARSUS BUNU ÇOKTAN HAK ETTİ”

Siyaset Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 07:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
125 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKIYLA BULUŞTU

TARSUS HALKININ SEÇER’E DESTEĞİ DE GÜVENİ DE TAM

SEÇER: “TARSUS’A ÖZEL BİR VİZYON ORTAYA KOYACAĞIZ. TARSUS BUNU ÇOKTAN HAK ETTİ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Tarsus ilçesinde sürdürdü. Ziyarette Başkan Seçer’den ve Büyükşehir’den memnuniyetini dile getiren Tarsus halkı, gelecek dönemde de Seçer’i başkan olarak görmek istediklerini belirtti.

Tarsus’ta yapmış olduğu gezide Tarsusluların kendisine olan güvenini gözlemleme fırsatı yakaladığını aktaran Seçer, “Tarsus halkının desteği tam, güveni tam. Tarsus’ta tarihi bir oy oranıyla seçileceğiz. Tarsuslu hemşehrilerime güveniyorum. Çünkü onlar bizi seviyor, sayıyor” dedi.

5 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi esnasında Mersin halkının tamamına dokunduklarının altını çizen Seçer, “Herkese dokunduk, her haneye girdik. Birine sosyal politikalarla, bir diğerine yolunu yaparak, bir diğerine eğitim desteği ile bir diğerine ise tarımsal destekle girdik ama her haneye girdik. Belediyecilik tam da budur. Bu anlayışımız devam edecek. Ama Tarsus’a özel bir vizyon ortaya koyacağız. Tarsus bunu çoktan hak etti” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Tarsus ilçesiyle sürdürdü. Ziyarette Başkan Seçer’den ve Büyükşehir’den memnuniyetini dile getiren Tarsus halkı, gelecek dönemde de Başkan Seçer’i görmek istediklerini belirtti.

Başkan Seçer’e Tarsus ziyaretinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve Büyükşehir bürokratları eşlik etti.

İlk olarak Yarenlik Alanı’nda esnafı ziyaret eden Seçer, gezisi boyunca Tarsus halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tarsuslu yurttaşlar Başkan Seçer’in sık sık halkla bir araya gelmesinden mutluluk duyduklarını belirterek gelecek dönemde de Seçer’i başkan olarak görmek istediklerini söyledi. Yarenlik Alanı’ndaki gezisinin ardından Tarsu AVM’ye giden Seçer, burada özellikle gençler tarafından coşkuyla karşılandı. Seçer’in gençlerin yanında bir başkan olduğunu dile getiren gençler, ilk oylarını da Başkan Seçer’e vereceklerini vurguladı.

Seçer: “Uyum içerisinde olursak çok daha kaliteli ve güzel hizmetler gerçekleşir”

Gezisiyle ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Seçer, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile geride kalan 5 yıllık hizmet dönemi içerisinde Büyükşehir Belediye Meclisi çatısı altında tüm ilçeler için birlikte hizmetlere imza attıklarını belirtti. Seçer, “Kendisi de doğrulayacaktır ki, biz hiçbir ilçenin belediye başkanının partisini gözetmeden, hep iş birliği içerisinde olmaya çalıştık. O ilçemize, hem ilçe Belediye Başkanı hem Büyükşehir Belediye Başkanı uyum içerisinde olursa çok daha kaliteli, çok daha güzel hizmetler gideceğini ifade etmeye çalıştık. Böyle de yaptık” dedi.

Bu düşüncelerinde vatandaşların mağduriyet yaşamamasını öncelik saydıklarını dile getiren Seçer, 31 Mart 2024 seçimleri sonrasında da yine anlayış ile Mersin halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Seçer, “İş birliği, koordinasyon, eşgüdüm muazzam bir şey ve işimizi kolaylaştırır. Koordineli bir şekilde, iş birliği ile gücünüzü birleştirerek hizmetleri daha seri ve daha çabuk yaparsınız” diye konuştu.

“Tarsus’a bir vizyon ortaya koymak lazım”

Tarsus’un gelişmeye çok açık tarihi bir kent olmasının yanı sıra ekonomisinin de geçmiş yıllarda Türkiye’de öne çıkmış şehirlerden birisi olduğunu kaydeden Seçer, “Verimli tarım arazileri, 30-40 yıl öncenin saygın fabrikaları ve firmaları hep buradaydı. Doğal olarak çağ, şartlar ve ekonomi değişiyor, onlar farklı bir duruma evrildi. Ama Tarsus’un yeni dönemde, 2024 yılında bugünün koşullarına göre de kendini yenilemesi lazım. Bu; yol, kaldırım ya da rutin belediyecilik hizmetleri yapmakla olacak işler değil. Buraya bir vizyon ortaya koymak lazım” dedi. Tarsus Üniversitesi, yeni açılan organize sanayi bölgeleri ve havaalanı dolayısıyla kent nüfusunun arttığını, bu nüfusun da sosyoekonomik ve sosyokültürel farklılıklar yarattığına dikkat çeken Seçer, “Türkiye’nin her tarafından farklı kültürler ve farklı bölgelerden öğrenciler geliyor, burada yaşıyor. Buranın deseni değişmeye başlıyor. Bunu görüp, buna göre yatırımlar yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç’ın seçimleri kazanacağına inandığını ve yeni dönemde kendisi ile uyum içerisinde çalışmalar sürdüreceklerini dile getiren Seçer, “Tarsuslular ‘Akşam olduğu zaman Tarsus’ta hayat bitiyor’ diyor. Ama Mersin merkeze gelin sahil cıvıl cıvıl, kalabalık, insanlar kendini sahile atıyor. Akşam burada herkes kendini evine kapatıyor. Bunlar iş birliği ile olur. Aynı bakış açısı ile olur. Bunlar son derece önemli. Ben, Ali Boltaç ile ikinci 5 yılımda Tarsus’a çok güzel hizmetler yapabileceğimi görüyorum. Bunun sözünü de Tarsus halkına buradan veriyorum. Çok süratli, iş birliği içerisinde, yardımcı olarak, vatandaşın memnuniyetini artırıp mağduriyetini ortadan kaldırarak beraber yapamayacağımız hizmet, açamayacağımız kapı yok” sözlerine yer verdi.

“Tarsus’ta tarihi bir oy oranıyla seçileceğiz”

Tarsus’ta yapmış olduğu gezide Tarsusluların kendisine olan güvenini de gözlemleme fırsatı yakaladığını aktaran Seçer, “Tarsus halkının desteği tam, güveni tam. Tarsus’ta çok tarihi bir oy oranıyla seçileceğiz. Bunun da altını çizmek istiyorum. Tarsuslu hemşehrilerime güveniyorum. Çünkü onlar bizi seviyor, sayıyor. Bizim başarımız onlar için onur kaynağı oluyor. Biz onlar için onur kaynağı olmaya ikinci 5 yılda devam edeceğiz” dedi.

“Tarsus’a özel bir vizyon ortaya koyacağız. Tarsus bunu çoktan hak etti”

5 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi esnasında Mersin halkının tamamına dokunduklarının altını çizen Başkan Seçer, “Herkese dokunduk, her haneye girdik. Birine sosyal politikalarla, bir diğerine yolunu yaparak, bir diğerine eğitim desteği ile bir diğerine ise tarımsal destekle girdik ama her haneye girdik. Her kesime, her yaşa, her cinsiyete, her sosyoekonomik yapıya dokunduk. Belediyecilik tam da budur. Bu anlayışımız devam edecek. Ama Tarsus’a özel bir vizyon ortaya koyacağız. Tarsus bunu çoktan hak etti” diye konuştu.

Boltaç: “Kültürde, sanatta, sporda kentin önünü açacağız”

CHP Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ise seçim çalışmaları esnasında sokaklarda alnı açık başı dik olarak gezmelerini, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 5 yıllık hizmetlerine borçlu olduklarını söyledi. Boltaç, “Başkanımız hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir kişiyi bir diğerinden ayırmadan her sürecinde yanında oldu ve olmaya da devam ediyor. Biz Tarsus’ta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ile birlikte koordineli, uyumlu bir çalışma sergileyeceğiz. Burada sosyokültürel, ekonomik ve turizm anlamında Tarsus’un 30-40 sene önce olduğu gibi kimliğini Tarsus’a tekrardan kazandıracağız. Ekonomide çarklar işleyecek. Kültürde, sanatta, sporda kentin önünü açacağız ve 7/24 yaşayan bir Tarsus vaat ediyoruz. İnşallah büyük başkanımızla birlikte bunların hepsini Tarsus’a sunacağız” ifadelerine yer verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.