MESKİ, ERDEMLİ’NİN MERKEZ CADDELERİNDEKİ İÇME SUYU HATLARINI YENİLİYOR

ESKİYEN İÇME SUYU HATLARI KALİTELİ HATLARLA YENİLENİYOR

Gündem Yayın: 16 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 16.01.2024 06:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
69 okunma
Takip EtGoogle News

MESKİ, ERDEMLİ’NİN MERKEZ CADDELERİNDEKİ İÇME SUYU HATLARINI YENİLİYOR

ESKİYEN İÇME SUYU HATLARI KALİTELİ HATLARLA YENİLENİYOR

MESKİ Genel Müdürlüğü, kullanım ömrünü dolduran ve artan nüfusa yeterli gelmeyen içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Erdemli’nin merkez caddelerinde bulunan içme suyu hatlarını yenileyen MESKİ'nin çalışmaları sayesinde vatandaşlar içme suyunu kesintisiz bir şekilde tüketmeye devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesinde kullanım ömrünü tamamlayan içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Artan nüfusu da göz önüne alan MESKİ’nin çalışmalarıyla bölgedeki vatandaşlara daha kesintisiz su temin edilecek.

MESKİ, Erdemli’de 3 bin 600 metre içme suyu hattını yeniliyor

2022’de Erdemli genelinde 150 kilometreye yakın içme suyu hattını yenileyen MESKİ, bu yıl da yeni sonuçlandırdığı ihale ile 110 kilometreye yakın içme suyu hattını yenileyecek. Bu kapsamda MESKİ, çalışmaların ilk etabına Büyükşehir ile koordineli olarak yürüttüğü Erdemoğlu Bulvarı’nda başladı. MESKİ Genel Müdürlüğü,

Erdemli ilçesi D-400 karayoluna paralel olan sahil yolu caddesi üzerinde altlı üstlü toplamda 2 bin 800 metre içme suyu hattı yenileme çalışması gerçekleştiriyor. D-400 karayolu ile Erdemoğlu Bulvarını birbirine bağlayan Şehit Üsteğmen Sokak ile Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi üzerinde bulunan kullanım ömrünü tamamlamış 800 metre uzunluğundaki asbest ve PVC boruların artan nüfusa karşı hizmet verememesinden dolayı içme suyu hattını yeniliyor. Böylelikle, MESKİ muhtelif çaplarda toplam 3 bin 600 metre içme suyu hattını yenilemiş olacak.

Şen: “Erdemli halkı için kesintisiz içme suyu temini sağlayacağız”

Erdemli Şube Müdürü Necati Tekin Şen; “Erdemoğlu Bulvarı üzerinde bulunan mevcut hattımızın kullanım ömrünü tamamlaması ve artan nüfusa karşılık hizmet verememesinden kaynaklı içme suyu hattı rehabilitasyon çalışması yapmaktayız. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra Erdemli halkı için kesintisiz içme suyu temini sağlayacağız” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.