HİBELİ AYÇİÇEK TOHUMU DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE HİBELİ AYÇİÇEK TOHUMU DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Gündem Yayın: 22 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 22.03.2024 08:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
63 okunma
Takip EtGoogle News

HİBELİ AYÇİÇEK TOHUMU DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE HİBELİ AYÇİÇEK TOHUMU DAĞITIM TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tarsus Ticaret Borsasında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde Hibeli Ayçiçek Tohumu Dağıtım töreni düzenlendi.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan, Tarsus Müftüsü Murat Akçay, İl Tarım Şube Müdürleri ile hibeye konu tohumları alacak üreticiler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke “Çok uzun yıllardır BORSAMIZCA her platformda nadas alanları ve atıl tarım arazilerinin üretime kazandırılması talebimizin Bakanlığımıza iletilmiştir. Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Desteklenmesine dair kararın çok isabetli oldu. Ülkemiz için bereketli olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hayri Erdoğan ise, Hibeli Ayçiçek Tohumu Dağıtımı için düzenlenen etkinliğimizin üreticilerimiz açısından önemine değinerek dışa bağımlı olduğumuz ürünlerde verim artışının sağlanacağını ifade etti.

İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ , Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Desteklenmesine dair karar ile gerçekleştirilen bu tip projelerin üretimimizi arttıracağına, üreticimizin yüzünü güldüreceğini ifade etti.

Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, üretimin alt yapısına kazandırılan, tarımsal üretimi teşvik eden, tarımsal üretim alanlarının atıl durumdan çıkarılmasına olanak sağlayacak teşvik ve hibelerle hem üreticinin hem de Ülkenin kazanacağını belirtti.

Tören Müftü Akçay’ın bereket duası ve temennisi ile son buldu.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.