MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir ara geldi

Gündem Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 15:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
62 okunma
Takip EtGoogle News

MİLLETVEKİLİ UYSAL TARSUS TSO’YU ZİYARET ETTİ

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir ara geldi.

Tarsus ve bölge ekonomisindeki gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette TSO Başkanı Koçak, kentin mevcut yatırımlarla bölgenin üssü konumuna geldiğine dikkat çekerek, bu süreçte tüm dinamiklere önemli sorumluluklar düştüğünü vurguladı.

Tarsus’un yeni döneme hızlı şekilde hazırlanması gerektiğini ifade eden Koçak, ‘’Yerel yönetimlere önemli sorumluluklar düşüyor. Lokomotif görev üstlenmeli. Hızla artan ve artması beklenen ciddi bir nüfus yoğunluğu söz konusu. Yeni imar alanlarının açılması, konut inşası, sosyal alan ve tesisler ve oteller yapılması şart. 10 bin yıllık geçmişi olan ve bünyesinde tarihi ve kültürel pek çok dokuyu bulunduran şehrin gastronomi ve kültür turizminin yanı sıra sahil turizmindeki potansiyelinin de ön plana çıkarılması gerektiğini düşünüyoruz. İş dünyası olarak Tarsus’a sahip çıkılmasını, sanayiden tarıma kadar mevcut potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesini bekliyoruz.’’ dedi.

Milletvekili Dr. Uysal da işbirliği halinde yatırım ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Tarsus’un mevcut yatırım projelerinden dolayı önemli hale geldiğini ve bu öneminin daha da artırılması gerektiğine dikkat çeken Uysal, yeni bir dönem inşa etmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Daha sonra Tarsus’un nüfus ve demografik yapısından tarım, sanayi, kültür ve turizm alt yapısı, fırsat ve tehditlerine kadar kapsamlı bir rapor sunuldu.

MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal’a Tarsus TSO ziyaretinde MHP Tarsus İlçe Başkanı Fatih Yıldırım ile Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.