BAŞKAN SEÇER, MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ, TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

SEÇER, “BU SEZON İDDİALI BİR SEZON OLACAK”

Spor Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 18:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 10 dk.
105 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SEÇER, MSK ERKEK BASKETBOL TAKIMI İLE BİR ARAYA GELDİ, TAKIMA BAŞARILAR DİLEDİ

SEÇER, “BU SEZON İDDİALI BİR SEZON OLACAK”

Başkan Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı ile yeni sezon öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. Oyuncular ile sohbet eden ve Mersin hakkındaki izlenimlerini dinleyen Başkan Seçer, takıma yeni sezonda başarılar diledi. Takım tarafından Seçer’e; üzerinde ‘Vahap Seçer 33’ yazılı forma hediye edildi.

Seçer ile sohbet eden oyuncular, Mersin’in şampiyonluğu hak ettiğini ve amaçlarının Süper Lig’e çıkmak olduğunu kaydetti. Oyuncular ayrıca, yüksek kaliteli takımla verimli bir sezon geçireceklerini söylediler.

Yeni kadro ile ilk kez bir araya gelen Seçer, “Bu sezon, iddialı bir sezon olacak. Biz de bu iddiayı, hep beraber bir ekip ve takım olarak ortaya koyacağız” dedi. Sporun insanları bir araya getiren önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Seçer, “Ben bir siyasi olarak bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum. Benim Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, öncelikle bu çeşitliliği barış ve kardeşlik içerisinde yaşatma görevim var” diye konuştu.

MSK çatısı altında olmanın ve bu çatı altında oynamanın oyunculara iyi bir referans olduğuna dikkat çeken Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Kulübü’nde basketbol oynamanın sizin için ilerde iyi bir referans, iyi bir onur ve gurur olacağını, Başkanınız olarak çok net söyleyebilirim” dedi.

Seçer “Biz bir aileyiz, böyle hissedin. Ben hepinizin abisiyim, babasıyım nasıl hissedersiniz öyle kabul edebilirim. Başarılı olacağınıza da inanıyorum. İyi, centilmence ve mutlu bir sezon temenni ediyorum” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı ile yeni sezon öncesinde kahvaltıda bir araya geldi. Oyuncular ile sohbet eden ve Mersin hakkındaki izlenimlerini dinleyen Başkan Seçer, takıma yeni sezonda başarılar diledi. Takım tarafından Başkan Seçer’e; üzerinde ‘Vahap Seçer 33’ yazılı forma hediye edildi.

Yöreden Kafe’de gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, kulüp yöneticileri, oyuncular ve teknik ekip katıldı.

Sezonun ilk maçını 16 Eylül Cumartesi günü saat 16.30’da Edip Buran Spor Salonu’nda MKE Ankaragücü ile oynayacak MSK Erkek Basketbol Takımına bu karşılaşma için başarılar dileyen Başkan Seçer, takıma destek olmak için kendisinin de maçı izlemeye geleceğini söyledi.

Başkan Seçer, “Bu sezon iddialı bir sezon olacak”

MSK oyuncuları ile kahvaltı etkinliğinde buluşan ve yeni kadro ile ilk kez bir araya gelen Başkan Seçer, “Hem fiziksel hem düşünsel olarak sezona hazır olduğunuza inanıyorum. Bu sezon, iddialı bir sezon olacak. Biz de bu iddiayı, hep beraber bir ekip ve takım olarak ortaya koyacağız. Basketbol bir takım oyunu. Aslında bizler de destekçileriniz olarak takımın bir üyesiyiz. Sizlerin ne hissedebileceğini bizler de hissederek davranırsak başarılı olacağımıza inanıyorum. Sizlerin mutluluğu ya da yaşadığı olumsuzluklar bizce bilinirse ve bu konuda empati yaparak tedbirler alırsak hepimiz keyifle çalışırız ve sonuç itibari ile de başarılı oluruz. Buna inanıyorum” dedi.

“Mersin’de olmak bir ayrıcalık”

Sporun insanları bir araya getiren önemli bir unsur olduğunu vurgulayan Seçer, “Ben bir siyasi olarak bu tarafıyla daha çok ilgileniyorum. Benim Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, öncelikle bu çeşitliliği barış ve kardeşlik içerisinde yaşatma görevim var. Mersin’i tanımayanlar için söyleyeyim: ‘Türkiye ne ise Mersin odur.’ Tek cümle ile Mersin böyle tanımlanır. Her açıdan çok renkli bir kenttir. Kültürel, etnik, mezhepsel, inanç, sosyo-ekonomik yapı, sektörel ve iklimsel olarak da öyle. Burada 60 kilometre kuzeye çıkarsınız kar yağışını görürsünüz, 60 kilometre aşağıda üstünüzü çıkartıp güneşlenirsiniz. Öyle muazzam bir coğrafya ve tarih kokan, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biri. Burada olmak bir insan olarak ayrıcalık diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Kalıcı bir kulüp oluşturup yarınlara daha emin adımlarla yürümek için gayret gösteriyoruz”

MSK çatısı altında olmanın ve bu çatı altında oynamanın oyunculara iyi bir referans olduğuna dikkat çeken Seçer, “Nasıl ki ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kendimi çok mutlu ve onurlu hissediyorsam; bir sporcu olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Spor Kulübü’nde basketbol oynamanın da, sizin için ilerde iyi bir referans, iyi bir onur ve gurur olacağını, Başkanınız olarak çok net söyleyebilirim” dedi. Kalıcı başarılar elde ederek, daha nitelikli sonuçlar almak istediklerini belirten Seçer, “Çünkü biz günü kurtaralım, genel geçer bir takım kararlarla başarı elde edelim, sonrasını düşünmeyelim diye düşünmüyoruz. Hakikaten kalıcı bir kurum niteliğinde kulüp oluşturup, yarınlara daha emin adımlarla yürümek, daha nitelikli bir kulüp haline dönmek için gayret ediyoruz. Resmiyette çocuk hatta bebek yaşta bir kulübüz. Ama nitelik olarak çok olgun bir kulüp olduğunu yeni gelen arkadaşlarım da görecektir” ifadelerini kullandı.

“Centilmence, mutlu, iyi bir sezon temenni ediyorum”

MSK oyuncuları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Seçer, 16 Eylül Cumartesi günü oynanacak sezonun ilk karşılaşmasında kendisinin de tribünden maçı izleyip, takıma destek vereceğini dile getirdi. Maçları çok daha fazla sayıda seyircinin izlemesi için de gerekli bütün tedbirleri alacaklarını kaydeden Seçer, “Bu konu tanıtımla, aidiyetle, başarı ile ilgili. İnsanların geldiği maçlardan keyifle ayrılması ile ilgili bir konu. Bu ortamların tamamını zaten sizlerle sürekli iç içe olan yöneticilerimiz, antrenörlerimiz, teknik direktörlerimiz, koçlarımız, kaptanlarımız organize edecektir. Hem salonun ambiyansı hem gelen izleyici kitlesi hem de sizin şartlarınızın en iyi şekilde gerçekleşmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi. Takım oyuncularının hafta sonunda mücadeleden başarıyla çıkacaklarına olan inancının tam olduğunu dile getiren Seçer “Burada rahat olmanızı istiyorum. Biz bir aileyiz, böyle hissedin. Ben hepinizin abisiyim, babasıyım nasıl hissedersiniz öyle kabul edebilirim. O yönden lütfen kendinizi rahat hissedin. Başarılı olacağınıza da inanıyorum. İyi, centilmence ve mutlu bir sezon temenni ediyorum” diye belirtti.

“Spor insanların kaynaşması için çok önemli”

Sporu ve kültür-sanat etkinliklerini halkın her kesimini yan yana getirmesi nedeni ile çok önemsediğini ifade eden Başkan Seçer, “Biz halkımızla barışık ve iç içeyiz. Çünkü onları seviyoruz, sayıyoruz. Sporu da onun için önemsiyoruz. Sizin maçlarınıza gelip, salonda izleyenin milliyeti, ekonomik durumu sorulmuyor. O insanların böyle ortamlarda kaynaşması, yan yana oturması çok önemli. Sporu onun için çok önemsiyorum” diye konuştu.

Oyucular MSK’da oynayacak oldukları için heyecanlı

Oyuncular da tek tek kendilerini tanıtıp Başkan Seçer ile sohbet ederlerken, Mersin’in şampiyonluğu hak ettiğini ve amaçlarının Süper Lig’e çıkmak olduğunu kaydettiler. Oyuncular ayrıca, yüksek kaliteli takımla verimli bir sezon geçireceklerini sözlerine eklediler. Özelikle yabancı oyuncular kentte iyi karşılandıklarını ifade ederken, Mersin’deki ilk izlenimlerinin de iyi olduğunu ve şehri beğendiklerini ifade ettiler. Yeni sezon için çok heyecanlı olduklarını dile getiren oyuncular, kaliteli bir takım olduklarını ve birlik içerisinde çalıştıkları zaman da güzel bir sezon geçireceklerini kaydetti.

MSK Erkek Basketbol Takımı Takım Kaptanı Yiğit Can Turna, “Burası 3 yıllık bir kulüp gibi duruyor ama gerçekten 3 yıllık değil, 13 yıllık bir kulüp gibi burası. O yüzden bizden önce burada emeği olan ve hala devam eden yöneticilerimize, menajerimize ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyoruz. Herkes burada bizim rahatımız ve mutluluğumuz için bütün her şeyi seferber ediyor.

Biz de bunun farkındayız. Biz de sahaya adım attığımız her an mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimizin garantisini ve sözünü veriyoruz. Zaten bu şekilde oldukça başarılı bir şekilde sezon sonunu hep birlikte getiririz” diye konuştu.

Takımın 2. Kaptanı Hazer Avcı da organizasyon için teşekkür ederek, “Önümüzde güzel bir sezon var. Yönetim kurulu ve sizin desteğinizle güzel bir sezon olacağını düşünüyoruz. Onun için çalışıyoruz. Umarım sezon sonunu şampiyonlukla taçlandıracağız. Birlikte keyfini çıkarırız” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.