YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ KPSS GENEL TEKRAR PROGRAMI

Mersin Yenişehir Belediyesi, PEGEM Akademi iş birliğiyle Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına yönelik ücretsiz genel tekrar programı eğitimleri verecek

Eğitim Yayın: 31 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2023 22:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
148 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Yenişehir Belediyesi, PEGEM Akademi iş birliğiyle Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına yönelik ücretsiz genel tekrar programı eğitimleri verecek. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 3-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek eğitim programı için kayıtlar başladı.

Mersin Yenişehir Belediyesi, 23 Temmuz Pazar günü yapılacak KPSS sınavına girecek adayları yalnız bırakmadı. Genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında verilen Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, gelişim psikolojisi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme ile program geliştirme ve öğrenme stratejisi eğitimi ile adaylar sınav öncesi genel tekrar yapma şansı yakalayacak. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle adaylar eksikliklerini de giderirken, bilgilerini de tazeleyecek.

Eğitimlere katılmak isteyen adaylar, 0530 832 49 02 veya 0532 328 49 33 telefon numarasını arayarak kayıt oluşturabilecek. Ulaşım imkanı bulunmayan adaylar için PEGEM Akademi önünden eğitimlerin verileceği Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne ayrıca servis kaldırılacak.

Başkan Özyiğit “KPSS adaylarımıza genel tekrar programı eğitimleriyle destek vereceğiz”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “KPSS, gençlerimizin iş ve kariyer hedefi için çok önemli bir adım. Biz de sınava hazırlık sürecinin son etabında KPSS adaylarımıza genel tekrar programı eğitimleriyle destek vereceğiz. Bu eğitimleri geçtiğimiz yıl da vermiştik. Adayların yoğun bir ilgisi olduğunu gördük. PEGEM Akademi’ye de iş birlikleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Adaylarımızı eğitimlere katılmaya davet ediyorum. Şimdiden kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.