BAŞKAN PALAMUT: AKDENİZ SEÇİME HAZIR AKDENİZ'E BAHARLAR GELECEK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Siyaset Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 13:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
92 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Milletvekili adayı ve İlçe teşkilatı yöneticileri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Palamut "Akdeniz’imiz 14 Mayıs seçim gününe hazır. Akdeniz 14 Mayıs'ı bekliyor" dedi.

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, ara vermeden ziyaretlerine devam ediyor. Seçim programında her gün bir mahalleyi ziyaret eden Palamut, vaatleriyle de halkın takdirini kazanıyor. Akdenizli hemşehrilerinin seçime hazır olduğunun altını çizen Palamut seçim çalışmaları ile ilgili genel bir değerlendirmede bulunarak şunları söyledi:" Tarihi dediğimiz seçim yaklaşıyor. Haliyle bizim çalışmalarımız da hızlanıyor. Her gün bir haneyi bir mahalleyi ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın sorun, öneri ve taleplerini bizzat yerinde dinliyor böylece millet ittifakı iktidarlığında çözüme kavuşmayan herhangi bir soruna yer vermiyoruz. Geçtiğimiz gün de milletvekili adayımız Emre Yılmaz, il başkanımız Koral Ömür, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Nesibe Teker Hazım ile birlikte Barış ve Bahçe mahallelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızda bir araya geldik. İstişarelerde bulunduk. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir ziyaret geçirdik. Bizleri coşkuyla karşılayan mahallelilerimize teşekkür ediyorum. Halkımıza söz veriyorum 14 Mayıs'ta Akdeniz ilçemize de baharlar gelecek" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.