MEHMET ATICI: CHP'YE DERSİNİ VERMEK MERSİNLİLERİN BOYNUNUN BORCU!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, CHP'nin Akdeniz ilçesinde aday çıkartmayarak DEM Parti'ye belediye başkanlığı için fırsat vermesine ilişkin CHP yöneticilerine sitem etti

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 06:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
139 okunma
Takip EtGoogle News

MEHMET ATICI: CHP'YE DERSİNİ VERMEK MERSİNLİLERİN BOYNUNUN BORCU!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, CHP'nin Akdeniz ilçesinde aday çıkartmayarak DEM Parti'ye belediye başkanlığı için fırsat vermesine ilişkin CHP yöneticilerine sitem etti.

CHP'nin Akdeniz ilçesinde Belediye Başkan Adayı çıkarmama kararı almasının ardından Yerli ve Milli Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atıcı, Özgür Özel ve CHP'ye eleştiride bulundu. CHP'nin batıda birkaç oy daha fazla almak için stratejik öneme sahip olan Akdeniz'i gözden çıkarmasının kabullenemez bir gaflet olduğunu belirten Atıcı açıklamasında şunları söyledi:"Ben Mersin' liyim. Akdeniz İlçesinin ve Mersin Limanının stratejik önemini çok iyi biliyorum. Bu ilçeyi ve DEM Koskoca Limanı partiye hediye etti. DEM Parti'nin bölücü örgütle ilişkisini sokaktaki çocuklar bile biliyor. Atamızın kurduğu parti ise bu gerçeği görmüyor. Yazıklar olsun CHP'ye. 31 Mart'ta gözü körleşmiş CHP yöneticilerine derslerini vermek, artık Mersinililerin boynunun borcudur"dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.