BAŞKAN SARI’NIN YEĞENİ GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİYLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Başkan Veysel Sarı’nın merhum kardeşinin oğlu, Ayaş Sarılar Opet Petrol istasyonu Müdürü Ziya Sarı ile Endüstri mühendisi Esma Aygün Mezitli Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleşen dillere destan düğün töreni ile dünya evine girdi

Yaşam Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 09:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN SARI’NIN YEĞENİ GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİYLE DÜNYA EVİNE GİRDİ

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’nın merhum kardeşinin oğlu, Ayaş Sarılar Opet Petrol istasyonu Müdürü Ziya Sarı ile Endüstri mühendisi Esma Aygün Mezitli Beyaz Saray düğün salonunda gerçekleşen dillere destan düğün töreni ile dünya evine girdi.

Genç çiftin düğün törenine Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Erol Yaşar, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Adana ESOS Başkanı Niyazi Göğer, TESKOMB Adana 1. Bölge Başkanı Muhammet Yalçın, Mersin’de kurulu esnaf odası başkanları ile siyasi parti başkanları ve iş dünyasının değerli temsilcileri katılım gösterdi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Veysel Sarı, Mezitli Beyaz Saray düğün salonunun eşsiz huzur veren atmosferinde misafirlerini tek tek karşılayarak en iyi şekilde ağırlarken, hüzün ve sevinci bir arada yaşadı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kıydığı nikahta, genç çift bir ömür mutluluğa evet derken, bu mutlu ana Mersin Milletvekilleri Ali Kıratlı, Talat Dinçer, Me.Ü Rektörü Prof.Dr Erol Yaşar, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ak Parti Mersin il Başkanı Adem Aldemir, Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer, TESKOMB 1. Bölge Başkanı Muhammet Yalçın ile MİY Taraftarlar Derneği Başkanı Halit Şimşek nikah şahitliği ile tanıklık etti. Genç çift görkemli düğün töreni sonrası ise balayı için KKTC’ye hareket etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.