“LA TRAVİATA” REJİLİ KONSER SEYİRCİSİNİ BEKLİYOR

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Giuseppe Verdi’nin, Alexandre Dumas’nın Kamelyalı Kadın adlı eserinden operaya uyarladığı La Traviata operası, rejili konser formatıyla yeniden 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de Opera Salonu’nda sahnelenecek

Sanat Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 19:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
56 okunma
Takip EtGoogle News

“LA TRAVİATA” REJİLİ KONSER SEYİRCİSİNİ BEKLİYOR

Mersin Devlet Opera ve Balesi, Giuseppe Verdi’nin, Alexandre Dumas’nın Kamelyalı Kadın adlı eserinden operaya uyarladığı La Traviata operası, rejili konser formatıyla yeniden 9 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de Opera Salonu’nda sahnelenecek.

Melih Öztürk’ün Rejisörlüğünü yaptığı konser Mersin DOB Orkestrası, korosu ve balesi ile birlikte tek perde olarak sahnelenecek. Eserin Orkestra Şefi Andrea Francesco Solinas, Koro Şefi Anıl Aydın, Koreagrafı Berna Turhan İleri olacak. Dekor ve Kostüm Tasarımı Hatice Kaptı, Işık Tasarım Zeynel Giray, Video Projeksiyon Tasarımı ise Umut Sinan Özdemir’e ait.

Solist Sanatçılar Kenan Korbek, Eylem Demirhan Duru, Oğuz Çimen, Cüneyt Ünsal, Nihan Çetin Aydın, Tolga Erden, Özlem Pamuk, Orhan Güllüler, Hakan Yıldız, Korhan Dinçer olacak. Biletler Opera Gişesinden, https://www.biletinial.com adresinden ve Sanatcepte uygulamasından temin edilebilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.