BAŞKAN SEÇER, KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE ADANA'DA ‘MİLLET BULUŞMASI’NA KATILDI

KILIÇDAROĞLU, MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EDEN AİLELERLE BİR ARAYA GELD “UYUŞTURUCU BARONLARININ KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ”

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 26.05.2023 14:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
205 okunma
Takip EtGoogle News

SEÇER, KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE ADANA'DA

Başkan Vahap Seçer, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Adana'da ‘Millet Buluşması’na katıldı. Kılıçdaroğlu toplantıda madde bağımlılığı ile mücadele eden ailelerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, toplantıdaki konuşmasında, “Benim bu millete sözüm var. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğumda ilk yapacağım iş bu uyuşturucu baronlarının kökünü kazımak olacak” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Millet Buluşması’ kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda, madde bağımlılığı ile mücadele eden ailelerle bir araya geldi.

“Bu illetle mücadele etmek gerekir”

Buluşmaya, Başkan Seçer'in yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, İl Başkanları, İlçe Belediye ve CHP İlçe Başkanları, çok sayıda bürokrat ve vatandaşlar katıldı. 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, madde bağımlılığı ile mücadele eden ailelerle bir araya geldiği toplantıdaki konuşmasında, “Benim bu millete bir sözüm var. Her evde huzurun, bereketin olmasını istiyorum. Eğer, her evde huzur ve bereket varsa, apartmana, sokağa, caddeye, şehre yansır. Eğer bir şehirde uyuşturucu kullanımı yaygınsa, o genç kızlar, genç erkekler, kimse sokağa çıkamaz. O nedenle uyuşturucu bu temelde ele alınması gereken büyük bir illettir ve bu illetle ilgili mücadele etmek gerekir” dedi.

“Bu tablo bizim hak ettiğimiz biz tablo değil”

Türkiye’nin özellikle son 10 yılda bütün uyuşturucuların neredeyse merkezi haline geldiğinden de söz eden Kılıçdaroğlu, bu tablodan Türkiye’nin çıkması gerektiğini sözlerine ekledi. Kılıçdaroğlu, “Bu bizim hak ettiğimiz bir tablo değil” diye konuşarak, bu işin sorumlusunun siyasiler ve ülkeyi yönetenler olduğunun altını çizdi. Kılıçdaroğlu, ülkede para kalmaması nedeniyle uyuşturucu baronlarına Türkiye’de kara para aklamaları için göz yumulduğunu kaydetti.

“Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız”

Vatandaşların seçimde, ülkeyi bu batağın içine sokanlara oy vermemeleri gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “Evladınızı, ailenizin ve komşunuzun huzurunu düşünüyorsanız bu uyuşturucu baronları ile mücadele etmeyenlere asla ve asla oy vermemeniz lazım. Bu illetten çocuklarımızı kurtarmak gerekiyor. Bunun mücadelesini hep beraber yapmak zorundayız. Uyuşturucu baronlarının kökünü kazıyacağız. Benim bu millete sözüm var. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğumda ilk yapacağım iş bu uyuşturucu baronlarının kökünü kazımak olacak” diye konuştu.

“Bu laneti bu topraklardan temizleyip atmak zorundayız”

Türkiye’de birlikte ve huzur içerisinde yaşamak için uyuşturucu lanetini temizleyip atmak zorunda olduklarını kaydeden Kılıçdaroğlu, “Bu memleketin namuslu polisleri var, namuslu bürokratları var. Yeter ki siyasetçi de namuslu olsun. Siyasetçi de bu milletin hakkını ve hukukunu gözetsin. Bunu yapacağız hiç endişe etmeyin. Onların gözünü çıkaracağım, bu topraklardan süreceğim, hiç endişe etmeyin” ifadelerine yer verdi.

“Herkes sandığa gitmeli ve oyunu kullanmalı”

Konuşmasında vatandaşlara sandığa gitmeleri konusunda da çağrıda bulunan Kılıçdaroğlu, “Ayın 28’inde sandığa gideceğiz, vatanını seven sandığa gitsin, evladını seven, bu beladan kurtulmak isteyen herkes sandığa gitmeli ve oyunu kullanmalı” ifadelerine yer verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.