TARSUS’TA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

BAŞKAN BOLTAÇ; “TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 05:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
24 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’TA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Başkan Boltaç, daha sonra Atatürk Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen etkinliklere katıldı. Çocuklar, çeşitli okullardan gelerek gösterilerini sergiledi ve şiirlerini okudu.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılışı ile birlikte çocuklara armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü kutlamaları, Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı. Kutlamalar, ardından gösteri merkezinde düzenlenen etkinliklerle devam etti.

BAŞKAN BOLTAÇ; “TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

Başkan Boltaç, "Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum." diyerek, Atatürk'ün geleceğimizin teminatı olan çocuklara bu özel günü armağan etmesinin büyük bir öngörü olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ile tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla andığını belirtti.

Aynı zamanda Tarsu AVM’de çocuklar için çeşitli atölyeler düzenlendi, 23 Nisan coşkusu Tarsus'ta büyük bir heyecanla kutlandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.