CHP TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe Örgütü, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partili yöneticileri ziyaret ederek grup toplantısına katıldılar

Gündem Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 16:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
105 okunma
Takip EtGoogle News

 İLÇE BAŞKANI OZAN VARAL VE CHP’Lİ YÖNETİCİLER KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus ilçe Örgütü, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partili yöneticileri ziyaret ederek grup toplantısına katıldılar.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal beraberinde İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Partilerinin grup toplantısına katılan Başkan Varal ve beraberindeki yöneticiler; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme gerçekleştirdiler. Burada geride bıraktığımız Mayıs ayı içerisinde gerçekleşen genel seçimlerde partisinin Tarsus’taki çalışmalarından bahseden İlçe Başkanı Ozan Varal, Tarsus’ta hem milletvekilliği, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci parti olduklarını belirterek çalışmaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ve beraberindeki heyet Ankara ziyaretleri kapsamında CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve partisinin Mersin Milletvekili, Tarsus’lu hemşehrimiz, Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’ı da TBMM’deki makamında ziyaret etti. Burada partisinin Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır ile de bir araya gelerek başarı dileklerini iletmelerinin ardından ilk gün ziyaretlerini noktaladılar.

BAŞKAN VARAL PARTİSİNİN MYK ÜYELERİ İLE DE BİR ARAYA GELDİ

İlçe Başkan Varal, Ankara’daki ziyaretleri kapsamında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan’ı ziyaret ederek CHP Tarsus İlçe Örgütü’nün son yıllardaki yaptığı çalışmalardan söz etti.

İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, partisinin üst kademe yöneticilerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını kaydederek, “Ülkemizin geleceği için tüm kadrolarımız ve örgütlerimiz ile var gücümüzle çalışacağız. Çünkü tek vücut olmuş bir CHP, Türkiye için tek çıkış yoludur. Biz sevgi, huzur ve kardeşlik için bu yoldayız. Daha çok çalışacağız. Örgütümüz, parti emekçilerimiz var oldukça ortak akıl ve dayanışma ile birlikte mutlaka kazanacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yaptıkları görüşmeye de değinen Varal, “ Sayın Genel Başkanımızı grup toplantısı sonrası Meclisteki odasında yöneticilerimiz ile ziyaret ettik. Tarsus’ta aldığımız sonuçlardan haberdar olması bizleri ayrıca mutlu etti. Tarsus İlçe Örgütü olarak alnımız ak, başımız dik. Durmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçe Örgütü olarak yaptığımız çalışmalara hız katarak en yakın zamanda birlik ve beraberlik rüzgarını da Tarsus’ta estirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.