YENİŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER TESPİT ETTİ

Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Barbaros Mahallesi’nde yaptığı denetimlerde bir işyerinde son kullanma tarihi geçtiği halde satışa sunulan ürünler olduğunu tespit etti

Sağlık Yayın: 07 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 07.10.2023 01:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
128 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ZABITASI SON KULLANMA TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER TESPİT ETTİ

Mersin Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Barbaros Mahallesi’nde yaptığı denetimlerde bir işyerinde son kullanma tarihi geçtiği halde satışa sunulan ürünler olduğunu tespit etti. İşyeri hakkında yasal işlem başlatılırken, son kullanma tarihi geçen ürünler toplanarak imha edildi.

Yenişehir Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren işletmelerin hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak hizmet vermesi ve vatandaşların güvenli alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde düzenli olarak yaptığı denetimlerde bir işyerinde son kullanma tarihi geçmiş süt ürünlerinin satışa sunulduğunu belirledi. İşyeri hakkında yasal işlem başlatan Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri, ürünleri toplayarak imha etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.