YENİŞEHİR BELEDİYESİ VE LÖSEV’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV), 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemili çocuklara özel şenlik düzenledi. Çocuklar şenlikle birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlendi

Gündem Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 08:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
57 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİ VE LÖSEV’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL ŞENLİK

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı(LÖSEV), 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda lösemili çocuklara özel şenlik düzenledi. Çocuklar şenlikle birbirinden renkli etkinliklerle doyasıya eğlendi.

Yenişehir Belediyesi ve LÖSEV ortaklığıyla düzenlenen Lösemili Çocuklar Şenliği’nde dans gösterileri, yüz boyama ve yaratıcı drama etkinlikleri ile taştan hikayeler ve seramik atölyeleri yapıldı. Şenliğe gelen çocuklar, aileleriyle birlikte renkli ve eğlenceli bir gün geçirme fırsatı yakaladı. LÖSEV, şenlik öncesinde Yenişehir sahil şeridinde Farkındalık Korteji de düzenledi. Korteje LÖSEV gönüllüleri ve aileler katılırken, bisiklet ve motosikletiler de korteje eşlik etti. “Sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelemiz sürüyor” pankartıyla gerçekleşen kortej, lösemili çocuklar için farkındalık yarattı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.