SEVEN VE AVŞAR’DAN BORSAYA ZİYARET

Tarsus’un ekonomisi ve ticaretine yönelik sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Tarsus’un İL olması ile ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu

Gündem Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 19:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
154 okunma
Takip EtGoogle News

SEVEN VE AVŞAR’DAN BORSAYA ZİYARET

Tarsus Maya Göz Hastanesi kurucu ve doktorlarından, Mehmet Yunus Seven ve Tarsus Süt Üreticileri Birlik Başkanı Danyal Avşar Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Teke ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya , Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz , Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz ile Tarsus’un ekonomisi ve ticaretine yönelik sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Tarsus’un İL olması ile ilgili de fikir alışverişinde bulunuldu.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Tarsus’umuza dair konuların çözümü noktasında birlikte hizmetin gönüllüsüyüz. Bizde Borsa meclisi ve yönetimimizle şehrimize faydalı olma konusunda üzerimize düşeni yapacağız.’’ diye konuştu.

Mehmet Yunus Seven, Tarsus Ticaret Borsası başkanlığına seçilen Mustafa Teke ve yönetim kurulu üyelerini kutladığı ziyaretinde “Meclis Başkanı Murat Kaya, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve yönetimine başarılar dilerim. Bölgeye ve üyelerine en iyi hizmeti vereceklerine yürekten inanıyorum ifadesini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.