HASAN TÜZÜN'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI!

AK Parti Mersin Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesajı yayımladı

Gündem Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 09:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
92 okunma
Takip EtGoogle News

HASAN TÜZÜN'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI!

AK Parti Mersin Büyükşehir ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesajı yayımladı.

Hasan Tüzün mesajında şunları söyledi:" Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda, ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Dinimizde de kadınlarımızın çok ayrı ve özel bir yeri vardır. Günümüz dünyasında ise kadınlar, eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların sahip olduğu özgürlük, toplumda taşıdığı saygınlık, üretim ve yönetimdeki yeridir. Günümüzde kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alandaki etkinlikleri her geçen gün artıyor. Bizler de kadınlarımızı toplumun her kesiminde görmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle aile birliğimizin teminatı, geleceğimizi şekillendiren bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, hepsine başarılar diliyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.