TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU’ DAN ‘’29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’’ KUTLAMA MESAJI

CUMHURİYETİMİZİN 100’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

Gündem Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 06:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
132 okunma
Takip EtGoogle News

TADER BAŞKANI SEMİH ÖZSU’ DAN ‘’29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’’ KUTLAMA MESAJI

CUMHURİYETİMİZİN 100’ÜNCÜ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN!

Başkan Semih Özsu mesajında;’’ Bugün, Cumhuriyetimizin 100 ’üncü yılına kavuşmanın haklı gururunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’’, sözleriyle Cumhuriyetimizi bizlere emanet etmiştir.

Bu sorumluluk bilinciyle ülkemizi “ Muasır medeniyetler seviyesinin de üstüne çıkarmak” için bizlere düşen görev; bir asır önce sağlam temeller üzerine kurulan Cumhuriyetimizin değerlerine ve kazanımlarına milli birlik ve kardeşlik ruhuyla sıkı sıkıya bağlı kalarak çok çalışmak; bizden sonraki nesillere her alanda gelişmiş, huzur, güven ve refah içerisinde yaşayacakları daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır.

Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalacağına olan inancımla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100’üncü yılını kutluyor,

Yedi düvele karşı eşsiz bir zaferle sonuçlanan Millî Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyeti ilan eden Büyük Millet Meclisi’nin vatansever üyelerini, bağımsızlığımız uğruna kanlarıyla suladıkları bu kutsal toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.