Başkan Mustafa Teke'den "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 08:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
29 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN MUSTAFA TEKE'DEN "10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ" MESAJI

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından birinin bağımsız basın olduğunu ifade ettiği mesajında,” Atatürk’ün ‘Basın bir milletin müşterek sesidir’ ilkesinden hareketle, basın mensuplarımız; bizim elimiz, gözümüz, dilimiz ve sesimizdir,  ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum." Dedi..

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.