TARSUS’TA MİNİK BAŞKANLAR, BÜYÜK HAYALLERLE KOLTUĞU DEVRALDI

BAŞKAN BOLTAÇ: “HAYALLERİNİZİN PEŞİNDE KOŞMAYI BIRAKMAYIN”

Gündem Yayın: 24 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.04.2024 05:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
87 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’TA MİNİK BAŞKANLAR, BÜYÜK HAYALLERLE KOLTUĞU DEVRALDI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Toros Koleji 2. Sınıf Öğrencisi İnci Pekpak ve Kazım Taşkın İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Fatma Azra Bolat’a devretti.

Küçük başkanlar, başkan yardımcıları ekibiyle kentte yapılacak proje ve yürüttükleri çalışmaları anlattı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Toros Koleji, Lütfiye Benli İlkokulu, Eliyeşil İlkokulu, Tarsus İlkokulu, Fahrettinpaşa İlkokulu, Kazım Taşkın İlkokulu, Musa Bengi İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Pakize Bayraktar İlkokulu, Şehit Salih Cemre Gözen İlkokulu ve Şehitishak İlkokulu öğrencileri Başkan Ali Boltaç’ı ziyaret etti. Koltuğa oturan küçük başkanlar, kütüphane, kitap dağıtımı ve park projelerini anlattı. Başkan Boltaç ve misafirleri Tarsus’taki çalışmalar hakkında sohbet etti. Ardından Başkan Boltaç miniklere hediyelerini takdim etti.

“HAYALLERİNİZİN PEŞİNDE KOŞMAYI BIRAKMAYIN”

Başkan Boltaç çocuklara her zaman hayallerinin peşinde koşan bireyler olmalarını tavsiye ederek “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Bu bayram sizin bayramınız. Ama benden size naçizane bir iki tavsiye, hayallerinizin peşinde koşmayı bırakmayın. Hayal kurmayı hiçbir zaman ötelemeyin. Çünkü hayal kurduğunuz müddetçe hayallerinize ulaşmak için çaba sarf edeceksiniz. Ben hayalimi gerçekleştirdim. Uzun yıllar önce bu memleketin belediye başkanı olma hayalini kuruyordum. Bugün bu memleketin belediye başkanıyım. Mesele belediye başkanı olmakta değil, mesele bu makamı, bu koltukları, bu milletin hayrına kullanmak. Yani 5 sene sonra da yüce Türk halkının, Tarsus halkının önüne alnı açık, başı dik, göğsünü gere gere çıkabilmek. Dolayısıyla ne yaparsanız yapın, milletiniz için yapın, memleketiniz için yapın.” dedi.

“İNŞALLAH SİZLERE GÜZEL BİR GELECEK VAAT EDECEĞİM”

Her zaman çocuklar için güzel bir gelecek vaat etme çabasında olduğunu kaydeden Başkan Boltaç “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” demiş. Ben de bu şiarla çalışıyorum. Bu oturduğum makamı, görevimi en iyi şekilde yapmak için çabalıyorum. İnşallah mahcup olmayacağım. Sizlerin huzurunda sizlere güzel bir gelecek vaat edeceğim. İnşallah sizlere karşı mahcup olmayız, güzel bir geleceğimiz olur. Ben ailelerinize de şükranlarımı sunuyorum. Belli ki sizleri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığında, onun hedefleri doğrultusunda yetiştiriyorlar. İyi ki onlar var. Bir teşekkür de öğretmenlerinize olsun buradan. Öğretmenlerimiz ikinci bir ailedir. Her çocuğun bir rol modeli öğretmeni vardır. Onarın deneyimlerinden birikimlerinden faydalanın. İyi ki varlar ve sizin gibi pırlanta evlatları yetiştiriyorlar.” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR TARSUS BEYAZI İLE BELEDİYEYİ GEZDİ

Çocuklar ardından Tarsus Beyazı aracı ile belediyeyi gezdi, ardından Tarsus Belediyesi Yemekhanesinde onlara özel yapılan ikramları yeme fırsatını buldu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.