BAŞKAN ÖZYİĞİT’E “YILIN EN ÇOK KADIN YÖNETİCİ İSTİHDAMI SAĞLAYAN BELEDİYE” ÖDÜLÜ

Başkan Özyiğit, “Belediyemizdeki 30 müdürümüzün 16’sı ve bir başkan yardımcımız kadın. Onlarla birlikte çalışmaktan gurur duyuyor, kendilerini tebrik ediyorum.”

Gündem Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 20:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
94 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN ÖZYİĞİT’E “YILIN EN ÇOK KADIN YÖNETİCİ İSTİHDAMI SAĞLAYAN BELEDİYE” ÖDÜLÜ

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2. Çukurova Kadın Zirvesi ve Çukurova Kadın Başarı Ödülleri'nde "Yılın En Çok Kadın Yönetici İstihdamı Sağlayan Belediye" dalında ödül verildi. Başkan Özyiğit, “Belediyemizdeki 30 müdürümüzün 16’sı ve bir başkan yardımcımız kadın. Onlarla birlikte çalışmaktan gurur duyuyor, kendilerini tebrik ediyorum.” dedi.

Göreve geldikten sonra 2019 yılında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünü kuran ve kadınların üretime teşvik edilmesi, eğitim ve toplumsal cinsiyet eşitliği konularında fark yaratan çalışmalara imza atan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, belediyenin yönetici kadrolarının çoğunluğunu da kadınlardan oluşturdu. Bir başkan yardımcısı ile birlikte Yenişehir Belediyesindeki 30 müdürlüğün 16’sının kadınlar tarafından yönetilmesi Başkan Özyiğit’e ödül getirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Çukurova Kadın Zirvesi ve Çukurova Kadın Başarı Ödülleri'nde Başkan Abdullah Özyiğit’e "Yılın En Çok Kadın Yönetici İstihdamı Sağlayan Belediye" ödül verildi. Ödülü iş insanı Demir Sabancı’nın elinden alan Başkan Özyiğit, “Daha güzel bir yaşam alanı inşa etmek için bizimle birlikte emek veren tüm kadın yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

2. Çukurova Kadın Zirvesi ve Çukurova Kadın Başarı Ödülleri'nde “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’na ödülünü Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.