YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE OKUL KIYAFETİ DESTEĞİ

Dar gelirli ailelere giysi, ev eşyası ve Yenişehir Halk Kart ile nakdi destekte bulunan Yenişehir Belediyesi, çocukları da yalnız bırakmıyor

Gündem Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 16:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
67 okunma
Takip EtGoogle News

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE OKUL KIYAFETİ DESTEĞİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul kıyafeti desteğinde bulunmaya devam ediyor.

Yenişehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Ekipleri’nin hane incelemelerinde ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere her alanda destek veriliyor. Dar gelirli ailelere giysi, ev eşyası ve Yenişehir Halk Kart ile nakdi destekte bulunan Yenişehir Belediyesi, çocukları da yalnız bırakmıyor. Öğrencilere kırtasiye malzemesi de dağıtan Yenişehir Belediyesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine okul kıyafetleri de ulaştırdı.

“Toplumumuzun her kesimine dokunabilmek ve her çocuğun potansiyeline erişebilmesini sağlamak için çalışıyoruz”

Çocuklarımızın eğitimlerine ve başarılarına odaklanabilmesi için yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Abdullah Özyiğit, “Her çocuğun eğitim hakkına erişimini desteklemek ve ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımcı olmak amacıyla, okulların açılmasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerimiz, titiz bir çalışma sonucunda kentimizde ihtiyaç sahibi aileleri belirledi ve bu ailelerimize destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizi sunarken, toplumumuzun her kesimine dokunabilmek ve her çocuğun potansiyeline erişebilmesini sağlamak için çalışıyoruz. Bizim için önemli olan, eğitimde fırsat eşitliği ve toplumsal dayanışma değerlerini hayata geçirmek ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yanında olmaktır.” diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.