ROMANYA HALK DANSLARI TOPLULUĞU’NDAN SEÇER’E SÜRPRİZ

23 NİSAN DOLAYISIYLA KENTE GELEN ROMANYALI ÇOCUKLAR, DANSLARIYLA BÜYÜLEDİ

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 13:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
64 okunma
Takip EtGoogle News

ROMANYA HALK DANSLARI TOPLULUĞU’NDAN SEÇER’E SÜRPRİZ

23 NİSAN DOLAYISIYLA KENTE GELEN ROMANYALI ÇOCUKLAR, DANSLARIYLA BÜYÜLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Uluslararası Çocuk Festivali’ tüm coşkusuyla Mersin’i sarmaya devam ediyor. Kentin dört bir yanında festival dolayısıyla etkinlikler sürmeye devam ederken, festival kapsamında Mersin’e gelen ülkelerden olan Romanya Halk Dansları Topluluğu da; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sürpriz bir gösteri gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde Başkan Seçer’e yöresel dans gösterisi sergileyen Romanya Halk Dansları Topluluğu, danslarıyla izleyenleri adeta büyüledi. Romanya Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisini izleyen Seçer, çocuklara teşekkür ederek her birinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Uluslararası Çocuk Festivali’ tüm coşkusuyla Mersin’i sarmaya devam ediyor. Büyükşehir tarafından ‘Uluslararası Çocuk Festivali’ kapsamında kentin farklı yerlerinde gerçekleştirilen etkinlik ve gösteriler özlenen bayram günlerini yeniden yaşatıyor. Festival kapsamında Mersin’e gelen 14 ülkeden 350 çocuk da kendi ülkelerine ait gösterilerle izleyenlere unutulmaz bir bayram yaşatıyor.

Festival dolayısıyla Mersin’e gelen ülkelerden olan Romanya Halk Dansları Topluluğu da; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sürpriz bir gösteri gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde Başkan Seçer’e yöresel dans gösterilerini sergileyen Romanya Halk Dansları Topluluğu, danslarıyla izleyenleri adeta büyüledi. Romanya Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisini izleyen Başkan Seçer, çocuklara teşekkür ederek her birinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.