YENİ AKREDİTASYON STANDARDI EĞİTİMİ TOBB ‘DE GERÇEKLEŞTİ

TOBB Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında 07-08/09/2023 tarihinde TOBB’da düzenlenen toplantıda, yenilenen Akreditasyon Standardının ve Borsacılık Maddesi beklentileri , TURİB Acentelik Sistemi ile MEYBEM anlatıldı

Gündem Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 10:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
119 okunma
Takip EtGoogle News

YENİ AKREDİTASYON STANDARDI EĞİTİMİ TOBB ‘DE GERÇEKLEŞTİ

Birlik merkezinde gerçekleşen eğitime Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke de katılım gösterdi.

TOBB Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında 07-08/09/2023 tarihinde TOBB’da düzenlenen toplantıda, yenilenen Akreditasyon Standardının ve Borsacılık Maddesi beklentileri , TURİB Acentelik Sistemi ile MEYBEM anlatıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke; Birlik merkezinde gerçekleşen eğitim ile ilgili olarak “Borsamız yönetimi olarak üyelerimize en iyi hizmeti sunmak temel prensibimiz. Önümüzdeki süreç çok daha önemli. Bu konudaki çalışmaların karşılığını görmek ve hizmet kalitemizin en yüksek derece olan A Sınıfı sertifikayla tescilli bir borsa olarak hizmet kalitesini arttırmak için her daim aktif çalışan kurum olmamız gerekiyor.  Çünkü, başarı arttıkça rekabet de ön plana çıkıyor. Bu noktada, yenilenen Akreditasyon sistemi ve Yeni Standarda uygun borsacılık hizmetlerini en baştan öğrenmek, ilerleyeceğimiz yolda bize kılavuz olacaktır.” Dedi.

Tarsus Ticaret Borsası ‘nı temsilen Genel Sekreter Hasan Şanlı ile Akreditasyon Sorumluları Elif Köksal ve Ezgi Fındık Güngör ‘ün bulunduğu eğitim, Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi çalışmaları kapsamında, 4-6-9-12. Dönem Akredite Oda/Borsalara yönelik olarak 7-8 Eylül 2023 tarihlerinde birlik merkezinde gerçekleşti.

TOBB Akreditasyon Müdürlüğünden Göksu Alemdar, Yenilenen Akreditasyon Sistemi Standardı ve Ticaret Borsaları için yapılan yenilikler hakkında bilgi verdi.

Eğitimde, yeni akreditasyon standardı temel yeterlilikler- temel hizmetler - yeni nesil hizmetler kapsamında madde beklentileri anlatıldı, eş zamanlı olarak Oda ve Borsalar farklı gruplara ayrılarak Ahmet Saygın Baban tarafından MEYBEM faaliyetleri ile Nurullah Avaz tarafından  TÜRİB faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

 

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.