MERSİN MSK YİNE YENİLMEDİ: 80-70

CARETTALAR GALİBİYET SERİSİNİ KORUMAYA DEVAM EDİYOR

Spor Yayın: 26 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.02.2024 08:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN MSK YİNE YENİLMEDİ: 80-70

CARETTALAR GALİBİYET SERİSİNİ KORUMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesine emin adımlarla devam ediyor. Rakibi Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u evinde ağırlayan MSK, rakibini 80-77 yendi. Carettalar bu sonuçla 9'da 9 yaparak taraftarlarını mutlu etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (MSK), Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesine emin adımlarla devam ediyor. Rakibi Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u evinde ağırlayan MSK, rakibini 80-77 yendi.

Karşılaşmada ilk periyodu 13-13 berabere bitiren Carettalar, diğer periyotlarda üstünlüğü sağlayarak, Mersin’e yine bir galibiyet sevinci yaşattı. Rakibiyle ilk çeyrekte 13-13 skorla berabere kalan MSK, ilk yarıyı ise 38-30’luk skorla önde tamamladı. Karşılaşmanın 3. çeyreği 59-54’lük skor ile yine MSK’nın üstünlüğüyle tamamlanırken, son periyotta da oyun disiplinini elden bırakmayan temsilcimiz rakibini 80-77 skorla mağlup etti. Ekip bu skorla üst üste 9. galibiyetini almış oldu.

Sevim: “Kötü oynarken kazanmak değerli”

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, “Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u tebrik etmek lazım, çok iyi hazırlanmışlar. Biz de bugün sahada yeterince iyi değildik, sayımızı artıramadık. Topu daha fazla paylaşmamız lazımdı. Bu maçtan dersler çıkaracağız. Yine de kötü oynarken kazanmak değerli. Hedefimiz değişmedi, maç kaybetmeden Play-off’lara girip, oradan lige çıkacağız” sözlerine yer verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.