PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARDAN DİNÇER’E BÜYÜK DESTEK

Seçim çalışmaları kapsamında Çay Mahallesi, Mevlana ve Tozkoparan mahallelerinde kurulan semt pazarlarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile kucaklaşan CHP Mersin Milletvekili Adayı Talat Dinçer’e alış veriş yapan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Siyaset Yayın: 19 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.04.2023 22:25:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
164 okunma
Takip EtGoogle News

Seçim çalışmaları kapsamında Çay Mahallesi, Mevlana ve Tozkoparan mahallelerinde kurulan semt pazarlarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile kucaklaşan Cumhuriyet Halk partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer’e alış veriş yapan vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Pazar yerinde alkışlarla karşılanan Dinçer’ nazar boncuğu takıldı ve başarılar dilendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, Çay, Mevlana ve Tozkoparan Mahallelerinde pazarcı esnafı ile kucaklaştı. Pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarca çiçeklerle ve alkışlarla karşılanarak nazar boncuğu takılan Dinçer, ‘İktidar yürüyüşümüzü kimse engelleyemeyecek’ dedi.

Pazarcı esnafının ‘Esnaf seninle gurur duyuyor’ ‘Esnafın yüz akı’ sloganları eşliğinde alkışlarla büyük destek verdiği Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, gösterilen ilgi ve verilen destek için pazarcı esnafı ve Mersinlilere teşekkür etti. Dinçer ‘ Sorunlarınız sorunumuzdur. Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da sorunlarınızın ısrarla takipçisi olacağım’ diye konuştu.

Mersin pazarcı esnafının basit usulde vergilendirilmesi, modern pazar yeri sayılarının arttırılması, pazarların etrafında haksız kazanç elde eden kayıt dışının önlenmesi başta olmak üzere sorun ve beklentilerine hakim olduğunun altını çizen Dinçer, ‘ Pazarcımız, şoförümüz, lokantacımız, berberimiz, sanayici esnafımız, tüm meslek gruplarındaki esnafımızın ve halkımızın sorunlarına meclis çatısı altında çözüm üretme adına bu göreve talibim. Bugüne kadar hep ricacıydık. Sizlerin desteği ile inşallah ricacılıktan çıkıp çözümün adresi olacağız’ dedi.

Semt pazarındaki bütün esnafı tek tek gezerek destek isteyen Dinçer’e alış veriş yapan vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi. Bugüne kadar mevcut siyasi iktidara oy verdiklerini belirten bir grup pazarcı esnafı ve alış veriş yapan yurttaşlar, ‘ Talat Dinçer Mersin’e mal olmuş bir isim. Bu dönem Dinçer neredeyse bizlerde orada olacağız. Kendisine inanıyoruz, güveniyoruz ve sonuna kadar destekçisi olacağız’ diye görüş belirttiler.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.