TARSUS’TA ÇEVRE SEVGİSİ HAYAT BULDU, BELEDİYE FARKINDALIK OLUŞTURDU

Tarsus Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Eshab-ı Kehf’te birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı

Gündem Yayın: 13 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 13.06.2023 12:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
65 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’TA ÇEVRE DOSTU UÇURTMALARLA GÖKYÜZÜNDE RENKLİ BİR GÜN YAŞANDI

Tarsus Belediyesi Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Eshab-ı Kehf’te birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. 7’den 70’e tüm vatandaşların katılım sağladığı etkinlikte, çevre iklim ve geri dönüşüm atölyeleri, atık ve çevre temizliği faaliyetleri yapılırken uçurtma şenliği ile de hem çevreye dikkat çekildi, hem de keyif dolu anlar yaşandı.

Çevre dostu projelerle doğaya sahip çıkmayı ve farkındalığı her geçen gün artıran faaliyetleri gerçekleştiren Tarsus Belediyesi, Çevre Haftası’nda birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yaptı. Çevre iklim ve geri dönüşüm atölye ve stantları kuruldu. Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinliklerde çocuklar ve aileler uçurtma şenliğine katıldı. Çocuk Çevre Müfettişi ile birlikte Eshab-ı Kehf'te çevre temizliği gerçekleştirildi. Belediye tarafından çocuklara patlamış mısır, limonata ikramı yapıldı. Aynı zamanda geri dönüşümle yapılan ürünler sergilendi.

Etkinlikler ile hem eğlenceli aktiviteleriyle çocukların ilgisini çekmek, hem de çevre farkındalığını aşılamak hedeflendi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.