TTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SEÇER, 8 MART "DÜNYA KADINLAR GÜNÜ" DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYINLADI

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, yayınladığı mesajında, kadınların toplumdaki gücünün, medeniyetin göstergesi olduğunu söyledi

Gündem Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 09:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
125 okunma
Takip EtGoogle News

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, yayınladığı mesajında, kadınların toplumdaki gücünün, medeniyetin göstergesi olduğunu söyledi.

Yayınladığı mesajında, son yıllarda kadınların toplumsal yaşamın her alanına etkin katılım için verdikleri mücadelenin bugün çok daha güçlü bir şekilde devam ettiğine vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, “Kadınların gücü, medeniyetin göstergesidir. Nüfusumuzun yarısını oluşturan kadınların sosyal, ekonomik, siyasi ve kültürel alanlarda yaşama etkin katılımı toplumların, devletlerin ve milletlerin gücüne güç kattığı aşikardır. İstihdam alanında kadınlarımızın dinamik gücünü ekonomiye katkı haline dönüştürmek amacıyla başlatılan her çalışma, Türkiye’nin ekonomik büyümesi ve kalkınmasına büyük ivme katacağına olan inancımız tamdır. Kadının duygusal zekası ve varlığı, toplumun ve toplumsal barışının en büyük güvencesidir. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır.

Kadınların ekonomik hayatta güçlenmesi onların Türk ekonomisi ve hedeflerine katkı sağlayacağı gibi şiddet, eğitim ve sosyal güvenlik gibi diğer sorunlarının çözümünde de etkili olacaktır.  Ülkemizin kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyetimizin kuruluşundaki destanlarının baş mimarlarından ve yapı taşlarından olan Türk Kadınının yeri ve önemi herkes tarafından bilinmektedir. Kadınlar değiştiğinde toplumlar değişecektir. Toplumlar değiştiğinde ülkeler değişecek, dünya değişecektir. Bu duygu ve düşüncelerle doğumdan ölüme her alanda varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri, eğiten yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.