TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, BORSAYI ZİYARET ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaretinde Borsanın kuruma ve kente kazandırdığı projeleri hakkında yönetim kurulu Başkanı Ali Seçer’den bilgi aldı

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 10:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
169 okunma
Takip EtGoogle News

TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, BORSAYI ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanlığı ve TOBB  işbirliğinde düzenlenen "Yargı ve İş Dünyası Sempozyumu" için Adana’ya gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,sempozyumun ardından,  Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaretinde Borsanın kuruma ve kente kazandırdığı projeleri hakkında yönetim kurulu Başkanı Ali Seçer’den bilgi aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsanın GES, Lisanslı Depo, E-Şarj istasyonu ile örnek bir kurum olduğuna değinerek başarılı çalışmaları için Borsa Yöneticilerini tebrik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Borsanın meclisi ile birlikte tek ses olarak çalıştıklarını, kente ve kuruma dair kazanımların arttırılacağını belirtti.

Yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Tarsus Ticaret Borsası Personelleri ile de bir araya gelerek personellerin başarılarının devamını diledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.