TARSUS TİCARET BORSASI’NI DİJİTAL PLATFORMDA 281 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

Borsa dijital platformu ile ilgili istatistikler açıklandı

Gündem Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 07:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
72 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TİCARET BORSASI’NI DİJİTAL PLATFORMDA 281 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ

2023 yılında web sayfası izlenilebilirliğine ait istatistiki verileri paylaşan Tarsus Ticaret Borsası’n dan yapılan açıklamada; sayfa görüntüleme, kullanıcı etkileşimi, dosya indirme, başlangıç sayfasını kullanma ve benzeri tıklanma etkinlik sayısının 281 bin adet gerçekleştiği belirtildi.

Borsanın 86.283 adet tekilde Dijital platformunun sayfa izlenmesinin Türkiye dışında en fazla 11 bin kullanıcı ile Almanya, 3670 kullanıcı ile Amerika ve sırasıyla Hollanda , Çin, İngiltere ve Rusya olarak gerçekleştiği etkinlik sayısına göre izleyici cinsiyetinin ise % 66’sını erkek % 34 ‘nü kadın olduğu ifade edildi.

Borsa dijital platformu ile ilgili diğer istatistikler ise şu şekilde açıklandı;

Kullanıcıların; % 50 si masa üstü bilgisayarı ile % 49,50 mobil telefon ve % 0,50 si tablet ile giriş gerçekleştirmiş, bu girişlerin %48 ‘i si haberler ve duyurular, % 45 ‘i bülten istatistikleri, geri kalanı etkileşimleri ise platformun diğer sayfalarında gerçekleşti. Haber ve duyurularda ise en fazla görüntülenen “Tarsus Ticaret Borsası TOGG ‘u Teslim aldı” haberi oldu.

Kullanıcı yaş grubunda en fazla 35-44 yaş arası kullanıcının 3.700 kişisi Bankacılık ve Finans sektöründe ilgi alanlarına sahip olduğu, en fazla kullanıcı sayısı şehir ise İstanbul, Adana, Ankara, Gazi Antep ve İzmir olurken Tarsus 7. Sırada kullanıcıların yoğunlaştığı şehirler oldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.