TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK’IN 15 TEMMUZ MESAJI

Demokrasiye olan inancımızı koruyarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için çalışmalıyız

Gündem Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 08:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK’IN 15 TEMMUZ MESAJI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, ‘’15 Temmuz, Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığını ve iradesini gösterdiği önemli bir tarih. Demokrasiye olan inancımızı koruyarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için çalışmalıyız.’’ dedi.

Tarsus TSO Başkanı Koçak, mesajında Türkiye’nin darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz 2016’da ülkesine, Cumhuriyete ve demokrasiye kararlılıkla sahip çıktığını anımsatarak, ‘’15 Temmuz, Türkiye'nin demokrasisinin ve halkının iradesinin zafer günü. Aynı ruh ve inançla Türkiye Cumhuriyeti, şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakârlıkları ile ilelebet yaşayacaktır. Demokrasiye olan inancımızı koruyarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye inşa etmek için çalışmalıyız. Daha güçlü bir Türkiye için, ekonomisi daha güçlü bir ülke için birlik ve beraberliğimizi sürdürmeliyiz. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum’’ ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.