TARSUS BELEDİYESİ ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANI ŞEVKET CAN’IN BORSA ZİYARETİ

Borsanın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Şevket Can, “Kent yararına üretilen her projede Tarsus Ticaret Borsası’nın ismi var

Gündem Yayın: 06 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.09.2023 08:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
97 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS BELEDİYESİ ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANI ŞEVKET CAN’IN BORSA ZİYARETİ

Önceki dönem Belediye Başkanı Şevket Can Tarsus Ticaret Borsasını ziyaret etti

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Önceliğimiz üyelerimiz ve üyelerimizin menfaatine uygun çalışmalar yürütmek. Tarsus için hareketlilik kazandıracağımıza inanıyorum Borsa’nın daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyoruz. “ifadesin de bulunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. 

Borsanın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Şevket Can, “Kent yararına üretilen her projede Tarsus Ticaret Borsası’nın ismi var. Mustafa bey ve yönetim kuruluna yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ile beraberinde eşlik eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Süheyl Batmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz ile Meclis Üyesi Nail Uçak önceki dönem Belediye Başkanı Şevket Can ile Tarsus’un ekonomisi ve ticaretine yönelik istişarede bulundular.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.