TARSUS’TA MUHTARLARDAN HALUK BOZDOĞAN’A BÜYÜK DESTEK

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'un merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile düzenlenen birlik beraberlik programında buluştu

Gündem Yayın: 23 Eylül 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 23.09.2023 19:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
140 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS’TA MUHTARLARDAN HALUK BOZDOĞAN’A BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN BOZDOĞAN, “GÜCÜMÜ HALKTAN ALIYORUM”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'un merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile düzenlenen birlik beraberlik programında buluştu. Başkan Bozdoğan, bu önemli buluşmada Tarsus'a hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını ve el ele vererek Tarsus'u il yapmak için kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı. Başkan Bozdoğan, “Ben bu halkıma sadece 4 buçuk yıldır hizmet vermiyorum, 37 yıldır hizmet veriyorum. Sabahın 6’sından gecenin 2 sine 3’üne kadar hiç dinlenmeden çalıştık hasta baktık, şimdi de kentimize hizmet ediyoruz. Hiç yorulmadım bana güç verdiniz. Ben halkıma hizmet etmek için varım. Ama halkıma hizmetin gururunu yaşıyorum, iyi ki varsınız, iyi ki Tarsusluyum. Bu kentte doğdum bu kentte öleceğim.” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Muhtarlar Buluşması” programında demokrasinin temel taşı muhtarlar ile bir araya geldi. Düzenlenen birlik beraberlik programında Başkan Bozdoğan Tarsus'un hak ettiği hizmetleri alabilmesi için tüm engellemelere rağmen mücadele ettiklerini ve bu süreçte mahalle muhtarlarının desteklerinin çok kıymetli olduğunu belirtti. Muhtarlara katılımlarından ötürü teşekkür eden Bozdoğan, şehrin geleceği için birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Muhtarlar da, başkanın bu özel buluşmasında kendilerine verilen fırsattan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Kentlerinin gelişimi için işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade eden muhtarlar, Tarsus'un daha iyi bir geleceği için birlikte çalışma sözü verdiler.

“BEN GÜCÜMÜ HALKIMDAN ALIYORUM”

Tarsus’a hizmet etmek için canla başla çalıştıklarını tüm gücünü halktan aldığını belirten Başkan Bozdoğan, “ Kıymetli muhtarlarım, azalarımız ve beraberindeki değerli misafirler; sıcak samimi duygularınız, insanı kucaklayan sevginizi yine gördüm, teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Unutmayın her zaman söylediğim gibi bu para halkın parası, sizin parası sizlerin talebi, sizlerin isteğiyle oluyor. 5 yılda 1 tane asfalt ihalesi yapanlar 4 buçuk yılda 5. ihaleyi bitirdiğimizi bilsinler. 30 KM yol yapanlar 4 buçuk yılda 546 KM sıcak asfalt yapıldığını bilsinler. Eğer bir belediyede uyum, umut olmazsa en önemlisi stratejiyi iyi belirleyemezse başarı gelmez. Açılışları yaparken hep net konuşuyorum. Ben gücümü halkımdan alıyorum sizlerden alıyorum. Köşe başlarını tutan, siyasi her saldırıyı yapan, kahve köşelerinde sokakta siyaseti halkın üzerinde görenlere seslenmek istiyorum; Bu halk bu oyunları artık yemez, halk siyasetin üzerindedir. Benim kentim 10 bin yıllık bir kent, bu kentin önünü ne Adana ne Mersin ne Ankara keser bu kent il olmak zorunda. Tarsus’umuzun değerli muhtarları, güzide basın temsilcileri, ahlakıyla, inancıyla yanıp tutuşan halkımla her daim başaracağım.” ifadelerini kullandı.

“İSTEDİĞİM TEK ŞEY BU KENTİN ÖNÜNÜ KESENLERİ DE HALKIMIN İYİ TANIMASI”

Tüm engellemelere rağmen 37 yıldır bu kente hizmet ettiğini vurgulayan Başkan Bozdoğan, “Bu kente daha büyük projelerin gelmesini önleyenlerin kimler olduğunu yüce halkım biliyor. Haluk Bozdoğan iş yapmasın diye uğraşıyorlar. Üzüntüler yada kırgınlıklar hepimizin olmuştur. Bu iftira ve saldırıların sebebi şudur, altında yatan tek şeyin rant olduğunu hepiniz bilin, nerde bir rant var her yerde müdahalemi yaptım. Kazanması gereken güçlü olması gereken Tarsus halkı dedim. Bu yapılanları engellemeleri halkım iyi bilir dedim. Üzerimize attıkları hiçbir çamur bizi kirletmedi, onları kirletti. Artık kimse Tarsus hainliği yapmasın. İstediğim tek şey bu kentin önünü kesenleri de halkımın iyi tanıması. Katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.