CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE GRUP BAŞKANVEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR’IN YENİ YIL MESAJI

Öncelikle 2024 yılının ülkemiz ve dünya üzerinde yaşayan tüm insanlara başta sağlık olmak üzere, huzur, mutluluk, adalet, barış ve başarı getirmesini diliyorum

Gündem Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 08:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
154 okunma
Takip EtGoogle News

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE GRUP BAŞKANVEKİLİ ALİ MAHİR BAŞARIR’IN YENİ YIL MESAJI

Öncelikle 2024 yılının ülkemiz ve dünya üzerinde yaşayan tüm insanlara başta sağlık olmak üzere, huzur, mutluluk, adalet, barış ve başarı getirmesini diliyorum.

Ne yazık ki 6 Şubat’ta yüreğimizi yakan deprem felaketi yaşandı. İktidar, bir yıl içinde tüm depremzedelerimizin evlerine yerleştirileceği sözünü vermesine rağmen ne acıdır ki depremzedelerimiz yeni yıla çadırlarında girmek zorunda kaldı.

2023 yılı daha önceki yıllarda olduğu gibi adaletin yer bulamadığı bir yıl oldu. Hatay Milletvekili Can Atalay Davası’nda olduğu gibi Anayasa Mahkemesi kararları tanınmadı. Savunma hakkı kısıtlandı, uzun tutukluluk süreleri devam etti.

Geçimini zor sağlayan vatandaşlarımız, fırınlardan daha ucuz olduğu için bayat ekmek almak zorunda kaldı. Daha ucuza meyve ve sebze almak için pazarın sonunu bekledi.

AKP iktidarı, seçimlerden önce mülakata son vereceğiz dedi ancak liyakatin değil mülakatın esas alınacağını bir kez daha gösterdi.

Üzülerek belirtmeliyim ki kara para aklayıcıları, uyuşturucu baronları ve uluslararası mafya liderleri ülkemizde kol gezdi.

2024 yılının, dünyada savaşların olmadığı, şehit haberlerinin gelmediği, terör sorununun çözüldüğü, insanların barış içinde yaşadığı, her alanda ‘hakça paylaşımın’ sağlandığı, eşitlik ve özgürlüğün her yerde herkes için geçerli olduğu günler getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, İstiklal Marşımıza ve Bayrağımıza daha sıkı sarılıp sonuna kadar sahip çıkıldığı bir yıl diler, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.