Borsa Başkanı Mustafa Teke, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Bizlere bu zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 02:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
202 okunma
Takip EtGoogle News

Borsa  Başkanı Mustafa Teke, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi dolasıyla bir mesaj yayınladı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke,  Türk Milleti'nin 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da işgal kuvvetlerine karşı eşi görülmemiş bir mücadele verdiğini belirterek, "Geçmişte olduğu gibi bugün de devletimizi ve milletimizi hain planlar ve kirli hesaplarla bölmeye çalışan güç odakları ve ekonomik tetikçiler emellerine asla ulaşamayacaklardır" dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde 1919 yılında başlayan istiklal mücadelesinin, 30 Ağustos 1922'de Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi ile taçlandığını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, "Milletimiz topyekûn işgal kuvvetlerine karşı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir mücadele verdi. Türk milleti, en zor şartlarda dahi milli ruh ve şuurla kahramanca mücadeleden vazgeçmediğini İstiklal Savaşı'nın her safhasında tüm dünyaya göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin son zamanlarda maruz kaldığı ekonomik taarruza karşı üreterek, daha çok çalışarak mücadele edeceklerini vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, şunları söyledi:

"İstiklal ve istikbalimiz için ekonomimizin gücüne güç katma kararlılığımızı sürdüreceğiz. Müteşebbis ruhla her koşulda devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Bizlere bu zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.".

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.