TARSUS TİCARET BORSASI MECLİS ÜYELERİ TOBB’NİN SEMİNERİNE KATILDI

Tarsus Ticaret Borsası Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Oda-Borsa meclis üyeleri için başlattığı bilgilendirme seminerleri kapsamında 06-07 OCAK 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime iştirak ettiler

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 08:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
33 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TİCARET BORSASI MECLİS ÜYELERİ TOBB’NİN SEMİNERİNE KATILDI

Tarsus Ticaret Borsası Meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Oda-Borsa meclis üyeleri için başlattığı bilgilendirme seminerleri kapsamında 06-07 OCAK 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitime iştirak ettiler.

Seminer programının ilk günü TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ün açılış konuşmasıyla başladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, seminer ile ilgili açıklamasında “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin rutin olarak yaptığı yeni dönem meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldık.

Seminerde KGF Başkanımız Sayın Erdoğan Özegen ile görüşme fırsatı da bularak üyelerimizin KGF aracılığı ile kullandığı kredi geri ödemelerinde karşılaştığı yüksek faiz oranlarını dile getirerek konu hakkında üyelerimizin bu talebine yardım istedik.

Bilgilerimizi güncellediğimiz seminerde, TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi ziyaretini de katılarak, TOBB Üniversitemizin teknoloji alanında yaptığı çalışmaları görme imkanı bulduk.

Birliğimizi ve çalışma alanlarını daha geniş bir şekilde öğrenmiş olduğumuz seminerde diğer oda ve borsalardan gelen meclis üyelerimizle de tanışma ve istişarelerde bulunma imkânımız da oldu.

Seçildiğimiz kurumu daha iyi tanımamız ve görevimizin üyelerimizin hak, hukuk ve menfaatinin korumak olduğunun hatırlatıldığı bir etkinlik olarak güncel, ekonomik konular ve kişisel gelişim alanında bizlere katkı sağlayan bir seminer oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu‘nun nezdinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetimine ve çalışanlarına sağladıkları bu imkandan dolayı teşekkür ediyorum. Vakit ayırarak bu seminere katılan meclis üyesi arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. “ dedi.

Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerinde; TOBB'un Kurumsal Yapısı ve Faaliyetleri, Karar Alma sürecinde TOBB'un rolü, TOBB İkiz Kuleler Yerleşkesi Tanıtımı, Protokol Kuralları, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Yeşil Dönüşüm, Küresel Gelişmeler ve Türkiye, Ekonomide Görünüm, İnsan 2.0 ,TOBB ETÜ, Tepav , İş Hayatında İletişim, TOBB İştirakleri TTM ,TMO – TOBB LİDAŞ /TÜRİB / MERKEZ ÜPAK ,KGF ,TOBB UYUM,TOBB Tahkim, MEYBEM konularında bilgilendirildi. TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi ziyaret edildi.

 

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.