MESKİ YAĞMURSUYU TİMLERİ ŞİDDETLİ YAĞIŞTA TEYAKKUZA GEÇTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Yağmursuyu TİM’leri, meydana gelen şiddetli yağışa karşı teyakkuza geçerek, sahada yerini aldı

Gündem Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 10:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
134 okunma
Takip EtGoogle News

MESKİ YAĞMURSUYU TİMLERİ ŞİDDETLİ YAĞIŞTA TEYAKKUZA GEÇTİ

MESKİ EKİPLERİ, SORUN YAŞANAN BÖLGELERE HIZLICA MÜDAHALE ETTİ

MESKİ Genel Müdürlüğü Yağmursuyu TİM’leri, şiddetli yağışla birlikte teyakkuza geçti. MESKİ ekipleri, kuvvetli yağış sonrasında meydana gelen sorunlara hızlıca müdahale ederek, vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Yağmursuyu TİM’leri, meydana gelen şiddetli yağışa karşı teyakkuza geçerek, sahada yerini aldı.

MESKİ Yağmursuyu TİM’leri, şiddetli yağışa karşı teyakkuzdaydı

Şiddetli yağışlar için hazır halde bekleyen MESKİ Yağmursuyu TİM’leri, yağışın etkili olduğu gün boyunca çalışmalara devam etti. Kısa süre içinde meydana gelen şiddetli yağış nedeniyle; Selçuklar Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda yaşanan su baskını sorununa hızlıca müdahale eden MESKİ ekipleri, bulvarı sorunsuz olarak trafiğe açtı. Olası bir kriz yaşanmaması için baskınlara müdahale eden MESKİ ekiplerinin gün boyu titizlikle çalışması neticesinde sorunlar kısa sürede çözüme kavuştu.

MESKİ, Mersin’in tüm ilçelerinde muhtelif mahallelerde yağmursuyu yapım işleri, bakım onarım ve ızgara temizliklerine 12 ay boyunca devam ediyor. Bununla birlikte yağış durumuna göre kritik noktalarda Yağmursuyu TİM’leri kriz anlarında hazır bekliyor ve sorun yaşanan noktalarda hızlıca çalışmalara başlıyor.

Daş: “Şehir genelinde hiçbir sıkıntı yaşamadık”

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren MESKİ Genel Müdürlüğü Merkez Kanal Şube Müdürü Birtan Daş, “Yıl boyu rutin olarak yapmış olduğumuz yağmursuyu ve yağmursuyu hatları temizlikleri neticesinde ani gelişen yağışlar esnasında şehir genelinde hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ayrıca vatandaşlarımızın sorun yaşamaması için bütün Yağmursuyu TİM’lerimiz ile şehrin belirli noktalarında çalışmalarımıza devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.