MERSİN’DE BÜTÜN YOLLAR MODERN STANDARTLARA KAVUŞUYOR

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TOROSLAR’IN HER CADDESİ’Nİ YENİLİYOR

Gündem Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 21:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
126 okunma
Takip EtGoogle News

MERSİN’DE BÜTÜN YOLLAR MODERN STANDARTLARA KAVUŞUYOR

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TOROSLAR’IN HER CADDESİ’Nİ YENİLİYOR

Mersin’in birçok noktasında eş zamanlı olarak yol yapım, bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmasını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Toroslar’da Kuvayi Milliye Caddesi’nin Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile 87021. Sokak arasında kalan kısmında çalışma yaptı. Caddede trafiği kısmi olarak kapatan ekipler, doğu ve batı şeritte yaptığı çalışmaları tamamlayarak yolu trafiğe açtı. Toroslar’da neredeyse her caddeyi yenileyen ekipler, ilçenin caddelerini modern standartlara kavuşturuyor.

Kent genelindeki çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, özellikle uzun zamandır ihmal edilen ve artık neredeyse kullanılamaz hale gelen şehir içi yolları yeniden ele alarak, yol yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kent genelinde daha güvenli ve konforlu ulaşım için başlatılan yol asfaltlama ve iyileştirme çalışmaları da, bu kapsamda tüm hızıyla sürüyor. Planlanan program dahilinde yol çalışmalarını sürdüren yol yapım ekipleri, geçtiğimiz günlerde Toroslar ilçesi Kuvayi Milliye Caddesi’nde çalışma başlatmıştı.

Caddeler modern standartlara kavuşuyor

Toroslar İlçesine bağlı Sağlık ve Osmaniye Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Kuvayı Milliye Caddesi’nin, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile 87021. Sokak arasında kalan kısmında çalışma yapan ekipler, yol yenileme faaliyetlerini hızla tamamladı.

Ekipler, ilk olarak bozuk zemini freze makinesi ile kazıyarak deforme olan asfaltı kaldırdı. Trafik akışının yoğun olduğu caddede asfalt seriminin hızla tamamlanması için çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekipler, yolu kısmi olarak kapatarak faaliyetlerine devam etti. Çalışmalara ilk olarak doğu şeritte başlayan ekipler, bu şeritte asfalt seriminin tamamlanmasının akabinde yolu trafiğe açarak batı şeritte çalışmalara devam etti. Batı şeritte asfalt çalışmalarının tamamlanması sonrası çizgi uygulaması yapılan yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Toroslar’ın neredeyse her caddesinde çalışma yapan ekipler, ilçenin caddelerini modern standartlara kavuşturuyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.