BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ

“KOLTUĞUMUZA GELECEKTE ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN İZİNDE İLERLEYEN ÇOCUKLARIMIZIN OTURMASI BİZİ ONURLANDIRIR”

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 17:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
68 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Sıla Burkev’e devretti. Küçük Başkan Tarsus için hayata geçirmek istediği projelerini Başkan Boltaç’a anlattı.

Dumlupınar Hürriyet İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Ali Boltaç’ı ziyaret etti. Başkan Boltaç, ziyarette koltuğunu 3. sınıf öğrencisi Sıla Burkev’e devretti. Başkanlık makamına oturan Sıla, gerçekleştirmek istediği projelerini anlattı. Küçük Başkan Sıla Burkev, Tarsus’un daha temiz bir şehir haline getirmek, gençler ve çocuklar için spor ve yeşil alanlarını çoğaltmak, okullarda çevre temizliği, sokak hayvanlarına önem, okul kütüphanelerini artırmak gibi projelerini Başkan Boltaç’a anlattı.

“KOLTUĞUMUZA GELECEKTE ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK’ÜN İZİNDE İLERLEYEN ÇOCUKLARIMIZIN OTURMASI BİZİ ONURLANDIRIR”

Çocuklarla bir süre sohbet ederek isteklerini dinleyen Başkan Boltaç, koltuğunu geleceğin teminatı çocuklara emanet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Başkan Boltaç, “Kadınların belediye başkanı olma sayısı arttı. Biz de bu koltukları sizin gibi vatanını seven gençlere bırakacağız. Çünkü Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençlere emanet etmiş. Sizler de eminim ki ülkemizin, memleketimizin kalkınması yücelmesi için elinizden geleni yapacaksınız. Özgüven ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Çünkü herkes bu koltuğu dolduramayabilir. İnşallah bu koltukların sahibi sizler olacaksınız. Sizi canı gönülden destekliyoruz. Koltuğumuza gelecekte Ulu Önderimiz Atatürk’ün izinde ilerleyen çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınların oturması bizi onurlandırır. Hayallerinize kavuşmanız için belediye başkanı olarak çok çalışacağım" diyerek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan, ziyaretin sonunda çocuklara hediye verdi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.