BAŞKAN KARIŞ’TAN RAMAZAN MESAJI

DAHA GÜZEL RAMAZANLARI BİRLİKTE KARŞILAYACAĞIZ

Gündem Yayın: 23 Mart 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.03.2023 08:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
80 okunma
Takip EtGoogle News

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Ramazan’ın bolluk ve bereket anlamına geldiğini belirterek, “Yaşayacağımız en zor Ramazan ayı olacak. 14 Mayıs’tan sonra daha güzel Ramazanları birlikte, huzur içinde karşılayacağız inşallah” dedi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, mübarek üç ayların sonuncusu olan Ramazan’ın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan’ın başlaması dolayısıyla duyduğu heyecanı dile getiren Karış, “ilk oruç 23 Mart’ta tutulacak. Oruç tutacak olan vatandaşlarımız, bu gece ilk sahura kalkacak. Ne yazık ki ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşımızın iftar sofraları daha yoksul. Alım gücü düştü. Vatandaşımız Ramazan pidesi dahi alamayacak noktaya getirildi. Et, süt ürünleri el yakıyor. Bu yaşayacağımız en zor Ramazan ayı olacak. Paylaşarak zor günleri geride bırakacağız. 14 Mayıs’tan sonra daha güzel Ramazanları birlikte, huzur içinde karşılayacağız inşallah. Ramazan ayı ülkemize, bölgemize ve tüm dünyaya güzellikler, mutluluk ve huzur getirsin. Hayırlı Ramazanlar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.