BAŞKAN PALAMUT'TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Gündem Yayın: 21 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 21.04.2023 17:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
127 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Palamut mesajında şu ifadeleri kullandı: "Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bir Ramazan-ı Şerif’i daha bitirerek millet olarak birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duyguları ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu bayrama daha kavuşmanın sevinci hep birlikte yaşamaktayız. Her yaştan insan için farklı anlamlar yüklü, coşku ve heyecanla beklenen bayramlar, nesiller arasında bir köprü gibi geçmişle geleceği buluşturan müstesna günlerdir. Bu günlere en iyi şekilde geçirmeli, yakınlarımızla birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının tüm insanlığı iyilikte, doğrulukta ve hayırda buluşturmasını, şehrimize, ülkemize, İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, nice bayramlara ulaşmak temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarım." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.