BORSA MECLİS BAŞKANI KAYA'DAN 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMASI

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduklarını söyledi

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
25 okunma
Takip EtGoogle News

BORSA MECLİS BAŞKANI KAYA'DAN 23 NİSAN BAYRAM KUTLAMASI

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın aydınlık yarınlarımızın güvencesi olduklarını söyledi.

Meclis Başkanı Kaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Milli iradenin hayat bulduğu bu günü bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocuklara verdiği değeri ve Türk Milleti'nin geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğine işaret etmiştir. Ne mutlu ki sizlere, Cumhuriyetin geleceğini çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

Cumhuriyetimizin koruyucusu ve takipçisi olacak olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıldönümünü en içten dileklerimle kutlar, saygılar sunarım” ifadesine yer verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.