TARSUS TSO YÖNETİMİ BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu

Gündem Yayın: 22 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2024 11:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
70 okunma
Takip EtGoogle News

TARSUS TSO YÖNETİMİ BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte görevine yeniden seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu. Ziyarette Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak, Başkan Seçer’e yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atacaklarına yürekten inandıklarını belirterek, Tarsus ve Mersin’e değer katacak her türlü proje ve işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de ziyaretleri ve güzel dilekleri dolayısıyla Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür ederek, yeni dönemde de Tarsus özelinde güzel çalışmalar yapmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

Tarsus TSO Yönetimi daha sonra Başkan Seçer’e çiçek takdim ederek, ziyaret anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.