ANKARA TİCARET ODASI BAŞKANI GÜRSEL BARAN, ÖZBOZKURT İLE YEŞİLKUŞ’U MİSAFİR ETTİ

Özbozkurt, “Türkiye’nin geleceği olan gençlerin yanında olmak için büyük çaba ortaya koyduk. Binlerce kitabı üniversite sınavlarına hazırlanan depremzede gençlerimizle buluşturduk

Gündem Yayın: 12 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 12.09.2023 09:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
170 okunma
Takip EtGoogle News

ANKARA TİCARET ODASI BAŞKANI GÜRSEL BARAN, ÖZBOZKURT İLE YEŞİLKUŞ’U MİSAFİR ETTİ

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi Programı’na dünya genelinden seçilen 100 Elçi’den birisi olan Akademi Derneği Başkan Yardımcısı Fatma Yeşilkuş ile Akademi Derneği Başkanı, akademisyen ve köşe yazarı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ı makamında ziyaret etti.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı Gençlik Girişimi Programı için hazırlamakta olduğu kentsel sürdürülebilirlik ve yenilenebilir şehirler ile ilgili projesi hakkında Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ı bilgilendiren Fatma Yeşilkuş, “Sürdürülebilirlik alanında gerçekleştirmiş olduğunuz önemli faaliyetleri dikkatle takip ediyor ve bu alana vermiş olduğunuz önem ve öncelik için sizlere teşekkür ediyoruz. Asrın felaketini yaşadığımız deprem bölgesinde yaşayan birisi olarak kentsel sürdürülebilirlik alanında manevi destekleriniz bizler için çok değerli.” şeklinde konuştu.

Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ise, kısa zamanda Türkiye genelinde önemli faaliyetlere imza atan Akademi Dermeği hakkında Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’ı bilgilendirdi. Bununla birlikte Özbozkurt, asrın felaketi olan depremler ile ilgili Akademi Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu önemli faaliyetler hakkında da bilgi verdi. Özbozkurt, “Türkiye’nin geleceği olan gençlerin yanında olmak için büyük çaba ortaya koyduk. Binlerce kitabı üniversite sınavlarına hazırlanan depremzede gençlerimizle buluşturduk. Ardından özel eğitim kurumlarında depremzede gençlerimizin ücretsiz eğitim almalarını sağladık. Konaklama gibi sorunlarına da çözüm üretmek için var gücümüzle çalıştık. Gençlerimizin üniversite tercih dönemleri de dahil her daim yanında olmaya devam ettik ve ediyoruz. Dileriz ki ülkemiz bir daha böyle yıkıcı bir felaketle karşı karşıya kalmasın.” dedi.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt ile Fatma Yeşilkuş, ayrıca, dünyada ilk defa gerçekleştirilen “Nörostratejik Yönetim” projelerinin detaylarını Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile paylaştı. Başkan Gürsel Baran ise, “Çalışmalarınızı çok takdir ediyorum. Ayrıca, sürdürülebilirlik dünyamızın geleceği için çok önemli bir konu. Hem ulusal hem de uluslararası düzeyde topluma fayda sağlayacak faaliyetler ve projeler üretmeniz ülkemiz için çok değerli. Sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Tarsus’ta yaşadığına inanılan ve Anadolu’nun simgesi olan Şahmeran’ın tablosunu Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a hediye eden Özbozkurt ve Yeşilkuş ayrıca, organizasyonların daha iyi nasıl yönetilebileceği sorusundan hareketle, özel kapak tasarımından içeriğinde yer alan kritik yönetim stratejilerine dair yönetimin güncel konularını detaylı olarak ele aldıkları “Organizasyon Nasıl Yönetilir? İş’te Yönetim” kitaplarını da takdim ettiler.

 

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.