YENİŞEHİR BELEDİYESİ YAZ OKULU SANAT VE SPOR KURSLARI BAŞLADI

Mersin Yenişehir Belediyesinin çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla verdiği yaz okulu sanat ve spor kursları başladı

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 11:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Takip EtGoogle News

Mersin Yenişehir Belediyesinin çocuk ve gençlerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla verdiği yaz okulu sanat ve spor kursları başladı. Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi(KİGEM)’de 14 farklı branşta sanat eğitimleri veren Yenişehir Belediyesi, spor tesislerinde ise 6 farklı branşta çocukların gelişimine katkı sunuyor.

Eğitim ve öğretim dönemi boyunca sanat ve spor kurslarıyla çocukların eğitimlerini destekleyen Yenişehir Belediyesi, yaz tatilinde de çocukları yalnız bırakmıyor. Çocuklar eğitimlerle yeteneklerini keşfederken yaşıtlarıyla hem eğleniyor hem de öğreniyor. Piyano, gitar, resim, drama ve keman gibi alanlarda sanat kursları ile futbol, voleybol, okçuluk ve tenis gibi spor kurslarıyla çocuklar tatilini verimli bir şekilde geçirme fırsatı yakalıyor. Yenişehir Kişisel Gelişim Merkezi(KİGEM), Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesisleri ve Yenişehir Belediyesi Ata Tenis Tesisleri’nde verilen kurslar ile ilgili vatandaşlar 444 33 54 telefon numarasıyla Yenişehir Halk Masası’nı arayarak detaylı bilgi alabilecek.

Başkan Özyiğit, “Çocuklarımızı her alanda ve her zaman destekliyoruz. ”

Kurslarla çocukların potansiyellerini de ortaya çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yaz okullarımızda farklı yaş gruplarından çocuklarımızın ve gençlerimizin hem eğlenirken öğreneceği, hem de sosyal becerilerini geliştireceği çeşitli sanat ve spor kursları düzenliyoruz. Bu kurslar, çocuklarımızın ve gençlerimizin potansiyellerini ortaya çıkarmaya ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak. Sanat ve sporun gücüyle onları daha donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlamak istiyoruz.Yenişehir Belediyesi olarak çocuklarımızı her alanda ve her zaman destekliyoruz. ” dedi

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.