BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ KAMPÜSTE

KARİYER MERKEZİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Eğitim Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 09:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
122 okunma
Takip EtGoogle News

BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ KAMPÜSTE

KARİYER MERKEZİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kariyer Merkezi, Çağ Üniversitesi’nin 18. Kariyer Festivali’nde stant açarak öğrencilere yönelik hizmetlerini tanıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kariyer Merkezi, Çağ Üniversitesi’nin 18. Kariyer Festivali’nde öğrencilerle buluştu. 31 Ekim-2 Kasım 2023 tarihleri arasında Çağ Üniversitesi Yaşar Bayboğan Kampüsünde gerçekleştirilen Kariyer Festivali’nde stant açan Kariyer Merkezi öğrencilere yönelik hizmetlerini tanıttı.

Kariyer Merkezi üniversitelerle iş birliği yapmaya devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürü Serkan Özada, 3 gün boyunca gerçekleştirilen Kariyer Festivali hakkında bilgi vererek, “Kariyer Merkezi’nin kurulduğu ilk günden itibaren en önemli hedef kitlelerimizden biri olan üniversite öğrencilerine yönelik hizmetlerimizi çeşitlendirmek üzere çalışıyoruz. İlimizde bulunan dört üniversiteyle de iş birliklerimiz en üst seviyede. Bugüne kadar yüz yüze ve çevrimiçi eğitimler, deneyim paylaşımı ve kariyer günleri gibi etkinliklerle iş birliği yaptığımız üniversitelerimizle, Mersin Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 10. İnsan Kaynakları Zirvesinde de iş birliği sağladık” dedi. Özada, Kariyer Merkezi hizmetlerinin daha geniş kitlelere tanıtılması açısından fuar ve kariyer günleri gibi etkinliklere önem verdiklerinin de altını çizdi.

Kariyer Festivalinde öğrenciler Kariyer Merkezi standına yoğun ilgi gösterirken, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın Bir Ekmek Bir Çorba aracı da fuar da öğrencilere çorba ikram etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.