BAŞKAN MUSTAFA TEKE, AKREDİTASYON EKİBİ İLE TOPLANDI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Teke, "Bu çalışmalarda emeği geçen organ üyelerimize ve tüm personelimize gösterdikleri gayret, özveri ve başarıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Gündem Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 17:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
68 okunma
Takip EtGoogle News

BAŞKAN MUSTAFA TEKE, AKREDİTASYON EKİBİ İLE TOPLANDI

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, Borsanın hizmet kalitesini ve üye memnuniyetinin artması ile kurumsal kapasitelerini arttırarak üyelerine daha kaliteli hizmet vermenin daima öncelikleri arasında olduğunu söyledi.

Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Gürbüz ve İlhan Titiz ( AİK Kurul Üyesi) ile birlikte akreditasyon sorumluları Elif Köksal, Ezgi Fındık Güngör ve Genel Sekreter Hasan Şanlının katıldığı değerlendirme toplantısında Yeni Akreditasyon Sistemi üzerinde duruldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke,  “Ticaret Borsamızda, sürekliliği sağlayacak sistemli çalışma sistemini benimseyerek ilerlemeye ve faaliyet göstermeye gayret etmekteyiz. Bu çalışmalarda emeği geçen organ üyelerimize ve tüm personelimize gösterdikleri gayret, özveri ve başarıları için teşekkür ediyorum” dedi.

Hedeflerinin üyelerine birinci sınıf hizmet sağlamak olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, “Kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesine yönelik 7-8 Eylül 2023 tarihlerinde birlik merkezinde gerçekleşen yenilenen Akreditasyon Sistemi Standardı ve Ticaret Borsaları için yapılan yenilikler hakkındaki eğitime katılarak Akreditasyon sisteminin yaşayan bir süreç olduğunu ve bu durumun süreklilik arz ettiğini öğrendik. Borsamız yönetimi olarak üyelerimize en iyi hizmeti sunmak temel prensibimiz. Önümüzdeki süreç çok daha önemli. Bu konudaki çalışmaların karşılığını görmek ve hizmet kalitemizin en yüksek derece olan A Sınıfı sertifikayla tescilli bir borsa olarak hizmet kalitesini arttırmak için her daim aktif çalışan kurum olmamız gerekiyor. Bu amaçla bugün yönetim kurulu üyelerimiz ve akreditasyon sorumlularımız ile genel bir değerlendirme toplantısı yaparak, yenilenen Akreditasyon sistemi ve Yeni Standarda uygun borsacılık hizmetlerini en baştan öğrenmek, ilerleyeceğimiz yolda bize kılavuz olacaktır.” Dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.