MECLİS BAŞKANI KAYA VE YARDIMCISI TARSUS KAYMAKAMI MEHMET ALİ AKYÜZ'E ZİYARETTE BULUNDU

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya ve Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çamaşırcı Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'e ziyarette bulundu

Gündem Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 06:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

MECLİS BAŞKANI KAYA VE YARDIMCISI TARSUS KAYMAKAMI MEHMET ALİ AKYÜZ'E ZİYARETTE BULUNDU  

Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya ve Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çamaşırcı Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz'e ziyarette bulundu.

Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya ve Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çamaşırcı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Akyüz,  Tarsus gibi ayrıcalıklı bir kentin, sorunlarını çözme adına hep birlikte yapılacak ne varsa yapılmasının amaç edinilmesinin gereğine değinerek, göreve başladığı günden bu yana ilçenin belli başlı sorunlarıyla ilgili bilgiler topladığını kaydetti.

Meclis Başkanı Murat Kaya, Borsa'nın faaliyetleri ve çalışmaları hakkında genel bilgileri Kaymakam Mehmet Ali Akyüz'e aktararak, genel anlamda Tarsus'un ekonomisi, tarımı, tarımdaki payı, sosyo-kültürel durumu konularında bilgileri paylaştı.

Meclis Başkanı Murat Kaya , "Borsa olarak işbirliği içinde olduğumuz kurum ve kuruluşlarla birçok çalışmaya imza attık. Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz. Tarsus'un yarınının bugününden daha iyi olması için çalışıyoruz. Bir kez daha Tarsus'a hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak, şehrin ekonomik, nüfus yapısı ve genel durumu hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.