BAŞKAN KARIŞ: GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Millet İttifakı’nın adayının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasını değerlendirdi.

Siyaset Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 13:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Millet İttifakı olarak Cumhurbaşkanı adaylarının CHP Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında yeni, huzurlu ve güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Millet İttifakı’nın adayının Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasını değerlendirdi. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplantının ardından kararın açıklandığını vurgulayan Başkan Karış, “14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde artık adaylar belli olmaya başladı. Millet İttifakı içerisinde yer alan partimizin adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmuştur. Bundan sonraki süreçte Türkiye için yeni bir dönem başlıyor. Barışın hakim olduğu, insanların rahat bir yaşam sürdüğü, çocuklarımızın yarınlara güvenle baktığı bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Milletimizin bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız. İnşallah 14 Mayıs sonrası milletçe daha güzel bir Türkiye sabahına birlikte uyanacağız. “dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.