BAŞKAN KOÇAK’A ‘’HİZMET ŞEREF BELGESİ’’

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak'a, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından TOBB Delegeliğinde 10. Yılını doldurması ve bu süreçte gösterdiği üstün çalışma ve gayretleri dolayısıyla “Hizmet Şeref Belgesi” verildi

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 31.05.2023 21:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
195 okunma
Takip EtGoogle News

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak'a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından TOBB Delegeliğinde 10. Yılını doldurması ve bu süreçte gösterdiği üstün çalışma ve gayretleri dolayısıyla “Hizmet Şeref Belgesi” verildi.

TOBB’un 79. Genel Kurulu kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim ve TOGG Kura Çekim Töreni düzenlendi.

Törende Tarsus TSO Başkanı Koçak, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan TOBB Delegeliğinde 10. Yılını doldurması ve bu süreçte gösterdiği üstün çalışma ve gayretleri dolayısıyla Hizmet Şeref Belgesi’ni aldı.

Başkan Koçak, yatırım, istihdam ve üretim için daha çok çalışmak gerektiğini vurgulayarak, ‘’Sayın Birlik Başkanımıza çok teşekkür ederim. Camiamıza hizmet etmek gerçekten gurur verici. Bölgemiz için ülkemiz için hep birlikte daha çok çalışma zamanı. ’’diye konuştu.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.